f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur - Suzuki Swift Sport
De Suzuki Swift Sport turbobenzinemotor krijgt vanaf nu ondersteuning van een geïntegreerde elektrische startmotor. Deze 14 pk sterke startmotor haalt zijn kracht uit een 48V lithium-ion accu. Deze fungeert als generator en startmotor en ondersteunt de benzinemotor tijdens het accelereren.
Onder de magische grens van 1000kg

Het leeggewicht blijft ook met de toevoeging van dit 48V Smart Hybrid-systeem, onder de magische grens van 1000 kilogram. Om het rijgedrag optimaal te houden, is de 48V accu onder de voorstoelen geplaatst. Ook de 48V-12V-omvormer (voor componenten die een lagere spanning nodig hebben, zoals verlichting, audio en airconditioning) zit onder de voorstoelen.

Sportieve looks

De standaarduitrusting van de Suzuki Swift Sport was al bijzonder uitgebreid. De sportstoelen, een sportieve bodykit, een sportuitlaat en 17 inch lichtmetalen wielen onderstrepen het sportieve karakter. De LED-verlichting, climate control en adaptieve cruise control zijn helemaal van nu.  Het topmodel van de Swift is vanaf nu echter nóg completer, terwijl de vanafprijs met 25.399 euro exact gelijk is gebleven.

スポーツ (Japans voor ‘Sport’)

Optioneel is de Suzuki Swift Sport uit te rusten met het nieuwe スポーツ-accessoirepakket. Dit bestaat onder meer uit volledig lederen bekleding voor de voorstoelen en achterbank, een exclusieve striping, een aangepaste grille en andere badges.

Suzuki Safety System Pro

Elke Suzuki Swift Sport is uitgerust met Suzuki Safety System Pro. Met dit pakket krijg je een waarschuwing voor achterlangs kruisend verkeer, bij auto’s in je dode hoek en bij slingerend rijgedrag. Bovendien geeft het veiligheidspakket ondersteuning bij het remmen en bij het wisselen van rijbaan. Handig zijn ook de herkenning van Verkeersborden en de parkeersensoren áchter.

Kleur bekennen

Kopers kunnen kiezen 4 basis metallic kleuren: wit, zwart, grijs en blauw. Optioneel is er nog meer keuze uit kleuren met klinkende namen: Premium Silver Metallic, Burning Red Pearl Metallic en het opvallende Champion Yellow.  De volledig nieuwe kleurcombinatie Flame Orange Pearl Metallic is verkrijgbaar met een dak in contrasterend Super Black Metallic. Ook Speedy Blue Metallic en Burning Red Pearl Metallic zijn te combineren met een contrasterend zwart dak.

Eerst kijken, dan kopen?

Hoewel we alles anline doen op dit moment wil je de nieuwe Suzuki Swift Sport misschien toch eerst graag even in het echt zien en uitproberen. Vanaf begin mei staat de nieuwe Suzuki Swift Sport bij de Nederlandse Suzuki dealers. Meer weten? Bekijk de site van Suzuki.

Review

Over de Suzuki Swift Sport BoosterJet schreef ik in opdracht van Passion4Wheels een review:

Pittige Tante
vrouwaanhetstuur - Suzuki Swift Sport

Suzuki Swift Sport (photo: HuubKPhoto.com)

…en dan moet ik denken aan een vriendin, die altijd de gekste ideeën heeft voor uitjes, keihard meezingt met foute liedjes en vooral een pittig rijgedrag vertoont. De vriendinnen proppen zich dan wel op de niet al te ruime achterbank, die voor mijn (te dikke) billen overigens wel een verademing blijkt te zijn.

Met zijn mooie belijningen en vele ronde vormen besluit ik dat deze auto misschien helemaal geen rakkertje is, maar gewoon een pittige tante.

Lees verder…

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register