f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur - #KiaGetTogether
Nederland wil er op uit. En gelukkig is daar steeds meer ruimte voor. Voorlopig blijft de “anderhalve meter afstand-regel” echter nog van kracht. Je wilt dus niet te dichtbij komen, maar wel iedereen weer zien. Kia snapt de uitdaging en heeft de ideale tip…

De compacte Kia speelt daarom ook de hoofdrol in de #KiaGetTogether campagne waarbij het allemaal draait om de gezelligheid van nu.Maaike Aarts, Manager Communicatie & PR van Kia Motors Nederland B.V. vertelt waarom Kia deze campagne is gestart: “We mogen er gelukkig steeds meer op uit. Vrienden, familie en anderen weer eens in de ogen kijken, de laatste nieuwtjes uitwisselen of gewoon een kopje koffie drinken. Waarbij we voorlopig wel de 1,5 meter afstand aanhouden. Met #KiaGetTogether willen we laten zien hoe dat op een leuke, maar verantwoorde manier kan.”

De perfecte meetlat: Kia Picanto (precies 1,5 meter breed)

Gebruik je Picanto voor een gezellige bijkletssessie.

Met een breedte van precies 1,5 meter biedt de Kia Picanto alle ruimte voor een nieuwe en leuke vorm van samenkomen. De compacte Kia is dan ook de ideale basis voor #KiaGetTogether. Dat staat voor vrolijke en verantwoorde kopjes koffie, spontane bijkletssessies of lekkere picknickontbijtjes anno nu. En aangezien Nederland meer dan 100.000 Picanto-rijders telt, wordt het binnenkort heel gezellig.

Campagne #KiaGetTogether

In de campagne zie je hoe Johnny de Mol, Nienke Plas, DaddyHox en JayJay Boske met een Picanto op pad gaan om af te spreken met vrienden. Om samen te genieten van een picknickontbijtje, bordspelletje of gewoon een kop koffie. Johnny de Mol bezoekt ehet Emma kinderziekenhuis, waar hij praat met een bevriende professor over de recente ontwikkelingen daar. Deze GetTogethers zijn te vinden op https://www.kia.com/nl/over-kia/kia-get-together/.

Organiseer je eigen #KiaGetTogether

En nu is het de beurt aan ruim 100.000 Picanto-rijders om hun eigen #KiaGetTogether te organiseren, in beeld te brengen én te delen via de eigen social-mediakanalen en die van Kia. Op deze manier kan iedereen in Nederland gezellig meegenieten van de leukste GetTogethers, die ook nog eens heel verantwoord zijn. En zo zijn we allemaal weer goed op weg.

#anderhalvemetersessie

Geen Kia maar vind je dit wel een toffe tip?

Heb je geen Kia Picanto? Wie houd je tegen om je eigen auto even op te meten en alsnog een anderhalve meter sessie te organiseren :D. Het toeval wil dat ik afgelopen weekend aan het fotoshooten was met de testauto en per se deze foto wilde. Mijn fotograaf vond het maar een rare vraag, maar zo gek is het dus niet :D.

#vrouwaanhetstuur gezellig op #anderhalvemeter

 

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register