f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur - De sterren van Seat - NIeuws
De Sterren van Seat – De Seat Tarraco en de Seat Leon Sportstourer zoeken de spotlights. De Tarraco is het rijdende podium in de SBS serie: Hit the Road. De spin-off: Seat Shuffle stelt de leukste kandidaten van Hit the road voor een muzikale uitdaging.
Kletsen en Zingen

vrouwaanhetstuur - De sterren van Seat - NIeuws

Goede gesprekken. Lekker meebrullen met je favoriete liedjes. Veel mensen noemen dit als voordelen van een auto. Het nieuwe tv programma ‘Hit the Road’ (elke zaterdag om 21.30u op SBS6) draait hierom. Edsilia Rombley, Nick & Simon, Roel van Velzen en Gordon rijden dwars door Nederland om deelnemers op te pikken. Al rijdend luisteren ze naar hun verhalen en vervolgens is het tijd voor de auditie. De deelnemers zingen een nummer dat onlosmakelijk met dat bijzondere verhaal verbonden is.

En dit alles in een rijdende studio: de SEAT Tarraco FR, de grootste SUV van het Spaanse merk.

Seat Shuffle: Seat’s muzikale spin-off

Seat rijdt zich bij ‘Hit the Road’ nadrukkelijk in de kijker. Parallel hieraan volgt het merk ook zijn eigen weg, met Seat Shuffle. In deze serie van drie online uitzendingen. Hierin heeft de Seat Leon Sportstourer een rol als rijdend podium. In deze auto daagt Seat een aantal Hit the Road-deelnemers uit om eens uit hun comfortzone te stappen. Sterker nog: de deelnemers krijgen van Ruben van der Meer via het infotainmentsysteemniemand een onverwachte muzikale opdracht. Dat betekent: improviseren maar! Seat Shuffle laat zien welke deelnemers dát kunnen. En ook dat levert uiteraard weer erg grappige en bijzondere momenten op. De uitzendingen vind je via seat.nl/shuffle.

vrouwaanhetstuur - De sterren van Seat - NIeuwsDe Sterren van Seat zelf ontdekken?

De Seat Tarraco is een ruime 7-zitter. Groots in formaat, maar ook in ruimte én standaarduitrusting. Daarnaast belooft deze Seat een combinatie van design, comfort, sportiviteit en gemak. Oordeel zelf!

Seat Leon Sportstourer biedt genoeg plaats voor vrienden of je gezin. En met de tweede rij stoelen plat, vergroot je de bagageruimte tot wel 1600 liter. Dus waarom niet even surfen na je werk? Ontdek zelf de nieuwe wereld van de Leon Sportstourer.

vrouwaanhetstuur - jij en je auto - smal

Fotocredits: Kirsten van den Berg

Jij en je auto… meer dan alleen een ding?

Jij en je auto. Is het voor jou gewoon een ‘ding’, waarmee je je van A naar B verplaatst? Of staat jouw auto voor jou voor iets anders? Zit jij altijd lekker mee te bleren met je favoriete foute nummers? Of hou je vooral van de goede gesprekken met je pubers? Houd je van roadtrippen? Of rijd je echt alleen omdat het moet van A naar B, en vind je er echt helemaal niks van? Ik kan het me bijna niet voorstellen…

Beantwoord de vragen in deze Column

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register