f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available

Appen met houder even gevaarlijk

Appen met telefoon in houder even gevaarlijk als met telefoon in de hand

Uit onderzoek is gebleken dat appen met de telefoon in de houder even gevaarlijk is als met de telefoon in de hand. In beide gevallen slingeren we meer dan zonder app. Ook blijken we even lang op de smartphone te kijken. De mate van variatie in gereden snelheid en het (niet) in de spiegels kijken verschilt niet tussen appen met de telefoon in de hand of in de houder.

Nieuwe snelheidslimiet niet op matrixborden

De matrixborden boven de snelwegen zullen niet overal permanent de actuele maximumsnelheid aangeven. Verantwoordelijk minister Cora van Nieuwenhuizen legt een oproep van de Tweede Kamer naast zich neer. De Kamer had gevraagd om waar mogelijk standaard de juiste snelheid te tonen. Gelukkig wordt het met de ingang van de nieuwe limieten een stuk duidelijker: overal 100 tenzij anders aangegeven.

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register