f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
Vrouw aan het stuur - de toekomst is paars
Is het je al eens opgevallen dat Paars dé kleur is waarmee ‘de toekomst’ wordt aangegeven? In de autowereld is het al niet anders.

Niet dat er zoveel modellen daadwerkelijk te koop zijn in het paars. Maar bij de presentatie van concept cars is het wel de kleur die overheerst. Zelfs als als de auto eigenlijk ‘gewoon’ grijs is. Dan zorgt een paarse verlichting wel voor het futuristische tintje.

Hieronder ter illustratie een aantal ‘paarse’ concept cars. Het is echt opvallend hoe vaak je deze kleur tegenkomt.

 Paars is niet zomaar een kleur

Er zijn heel veel verschillende sites die iets vertellen over de betekenis van kleuren. Op kunst-en-cultuur-info  staat: Paars is blauw en rood of rood en blauw. Paars is koninklijk, keizerlijk maar ook een kabinet. De kleur paars is magisch, mystiek en wreed. Paars is de kleur van rouw en de dood maar paars is ook creatief en gevoelig. Paars is mode, luxe maar paars is vooral vrouwelijk en passioneel.

Paars is mode, luxe

maar paars is vooral

vrouwelijk en passioneel.

De dope onder de kleuren

Op Inspirerend Leven stelt Paars zichzelf voor: “Ik ben paars of noem me lila, purple, rood of blauwviolet een lichte of donkere variant het is mij om het even. Ik laat me toch niet vangen en geef mijn geest de ruimte om te inspireren, fantaseren en volledig mezelf te zijn. Ik heb zo mijn eigen wijze en originele manier van doen. Ik ben geestverruimend, heb een waanzinnig voorstellingsvermogen ben als het ware de dope onder de kleuren. Ik neem je mee op verre innerlijke reizen, een ticket of paspoort is niet nodig.”

Paars goed voor meer ‘sexy time’

De zoektocht op internet naar de kleur paars, bracht ook een ander grappig artikel op. Uit Brits onderzoek blijkt dat Paars in de slaapkamer tot de meeste ‘sexy time’ leidt. Benieuwd wat de bedoeling is als iemand je uitnodigt om een ritje te maken in deze Limousine!

Vrouw aan het stuur- paarse royal chrysler limousine

De zoektocht op internet naar de kleur paars, bracht ook een ander grappig artikel op. Uit Brits onderzoek blijkt dat Paars in de slaapkamer tot de meeste ‘sexy time’ leidt. Benieuwd wat de bedoeling is als iemand je uitnodigt om een ritje te maken in deze Limousine!

Hmmmm, misschien een goede tip voor de liefhebbers van ‘sexy time’ in een auto: ga op zoek naar een paars model. Meer tips over hoe je dat vervolgens aanpakt, vind je in de column : Passie in die kar

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register