f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouw aan het stuur-column- passie in die kar
Vrouw aan het stuur - column - proost

Proost

Zondagmiddag 16.00 proosten we met onze meidenclub op R. Ze is net terug van een levensgevaarlijke wandeltocht op de Mount Everest, en heeft het -Thank God! – heelhuids overleefd. Zoals altijd vliegen de onderwerpen over tafel, als K. me in ene vraagt of ik ‘die auto’s’ eigenlijk ook test op seksbaarheid. Ik verslik me spontaan in mijn laatste slok inmiddels warme prosecco.

Ik snap dat ik klink als een preutse tutholla van boven de ‘wilde’ leeftijd en dat ben ik inmiddels ook. En toch, als mijn ‘zelfde fase’-vriendinnen er al naar informeren dan zal het wel iets zijn dat leeft onder vrouwen.

De vraag laat me niet meer los. De MG ZS EV-commercial trekt me over de streep. Ik tik maar eens de zoekwoorden: ‘auto’ en ‘seks’ in. Tot mijn verbazing zie ik dat veel vrouwenmagazines díe vraag ineens wel heel interessant vinden. Er duiken talloze artikelen op met tips en tricks (altijd een handdoek of t-shirt op de bank want de vlekken krijg je er anders nooit meer uit) en er bestaat zelfs een instructiefilmpje van wie-ook-anders-dan Emma Wortelboer.

Top 10 Passion cars

Uit polluitslagen blijkt dat 66% van ons er ook echt ervaring mee heeft. Er is zelfs een top 10 van Passion Cars, daterend uit 2006 en een update uit 2013. De ‘saaiere’ grotere auto’s blijken goed te scoren.  Ik kijk om me heen in de echt spiksplinternieuwe testauto met bescheiden afmeting waar ik deze week in rijd. En denk alleen maar “hier?” en “hoe dan?” en “O nee, geen vlekken”.

Flashback naar het jaar 2000.

Met mijn nieuwe liefde crossen we Europa door. Op de buitenlandse wegen komen we veel vrachtwagens van hetzelfde bedrijf tegen en roepen elke keer als we er een spotten: “Harry, ouwe rukker….”, alsof we een bekende in de kroeg tegenkomen. Ook onze eigen passie vlamt te pas en te onpas op. Ik zal niet in details treden, voor je het weet lezen mijn pubers mee en ik zie hun kotsende gezichten al voor me. Maar ik herinner me de mogelijkheden van de Seat Toledo en de ‘saaie’ Volkswagen Passat. De tip dat je de auto vooral aan de kant moest zetten, kenden we niet.  We hadden hem wel zelf kunnen schrijven toen in een moment van extase de kilometerteller richting de 200 vloog.

Vrouw aan het stuur - enjoy the ride

Enjoy the ride

De stad als locatie af te raden? Ik zal binnenkort eens kijken of ‘onze adresjes’ inmiddels volgebouwd staan. T-shirtje of – nog meer voorbereid – een handdoek…???? ‘t Is passie hè, geen weken van tevoren overgeorganiseerd feestje voor twee. Oh, oh… sweet memories.

Het kan… altijd

Terug in het nu. Het kan, dames, altijd… Als de passie de overhand krijgt, ben ik er zeker van dat je altijd een manier vindt, welke auto je ook hebt. Natuurlijk is een riante bak dan comfortabeler dan een klein stadsautootje, maar niets is onmogelijk. Wij geven inmiddels de voorkeur aan ons eigen knusse bed. Daar is het met de vier kinderen die we inmiddels hebben al spannend genoeg of het ongestoord lukt!  Ik bedenk me ineens dat het niet lang meer zal duren voordat onze oudste zijn rijbewijs haalt en dan vast op stap wil met onze auto. Oh nee, niet die richting uit denken. Want net als dat kinderen rillen van het idee dat hun ouders seks hebben, ril ik ook van de gedachte dat mijn kinderen in mijn auto hun t-shirtjes op de stoel uitspreiden…

En jij dan?

Voorlopig hou ik me in mijn rijimpressies maar even op het neutrale vlak, maar als jullie echt geïnteresseerd zijn, laat het me weten. Ik kan altijd een knipoog toevoegen als ik denk dat het een hete auto is. Of beter nog, vertel in de comments in welke auto jouw passie de overhand kreeg en of het een Thumbs up of thumbs down was. (Die auto dan he!). Details, tips en tricks, ook welkom. Stellen we samen onze eigen Vrouw aan het Stuur top 10 samen ;).

Lees de review over de MG ZS EV

Volgens de importeur, die ik sprak tijdens de MG ZS EV proefrittendag, is deze reclame speciaal voor Nederland gemaakt. De commercial maakt nogal uiteenlopende reacties los. De een vindt het ronduit smakeloos, de ander (waaronder ikzelf) weergaloos grappig. De 3 minuten testrit die dag in december, vond ik veel te kort voor een review, maar smaakte wel naar meer. Gelukkig kreeg ik je begin februari een (mid)weekje te logeren. Ik heb er oprecht van genoten.

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post a Comment

You don't have permission to register