f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
Vrouw aan het stuur - Hyundai i30
De Hyundai i30 krijgt tal van designupgrades, geavanceerde connectiviteitsvoorzieningen en er komen 48-volt Mild-Hybrid-varianten voor een nog lager verbruik. Bovendien zijn er nieuwe kleuren beschikbaar. Hyundai presenteert de nieuwe i30 begin maart op de autoshow in Geneve.

De hertekende voorbumper in combinatie met de nieuwe grille en LED-koplampen zorgen voor een krachtiger uitstraling en een breder voorkomen. De vernieuwde Hyundai i30 krijgt bovendien opvallende geïntegreerde V-vormige dagrijverlichting.

Vernieuwde N Line-uitvoering geïnspireerd door straaljagers

De dynamische, op de autosport geïnspireerde uitvoering N Line is ingrijpend aangepast. Eerder was deze N Line alleen beschikbaar voor de i30 5-deurs en Fastback. Voor het eerst is deze sportieve uitvoering vanaf de zomer van 2020 ook beschikbaar op de i30 Wagon.

De centrale grille van de N Line-uitvoering is verbreed en voorzien van nieuwe koplampen. Het gehele front heeft een design gekregen, dat mede op de vormgeving van straaljagers is geënt.

Vrouw aan het stuur Hyundai i30 N Line
Hyundai Bluelink

Voor het eerst is de Hyundai i30 voorzien van Hyundai Bluelink, dat een breed scala aan connectiviteitsdiensten biedt. De LIVE Services biedt functies als realtime informatie over weer, verkeer, snelheidscamera’s (waar dat wettelijk is toegestaan). Ook vindt deze Service parkeerruimte langs de openbare weg, in parkeergarages en op parkeerterreinen. Via de Point of Interest zoek je eenvoudig tankstations, maar ook bijzondere locaties.

Met de Hyundai Bluelink App vind je eenvoudig de auto terug in een onbekende omgeving met de Find my Car-functie. Bovendien kun je de portieren op afstand vergrendelen en ontgrendelen. Ook ontvang je een pushbericht als je voertuigalarm afgaat.

SmartSense-veiligheidsvoorzieningen

De vernieuwde Hyundai i30 breidt de oude vertrouwde veiligheidsassistenties uit met vier nieuwe assistenten. Zo zijn de intelligente snelheidswaarschuwing, en de grootlicht-assistent terug te vinden. Naast de verbeterde frontale botsingen-assistent zijn er assistenten toegevoegd om een botsing tijdens het achteruitrijden of met een voertuig in de dodehoek te voorkomen. De oude rijbaanassistent blijft, er wordt wel een Rijbaan Volg assistent toegevoegd. Ook is er een nieuwe ‘Leading vehicle Departure Alert’, dat waarschuwt als de voorligger wegrijdt en de i30-bestuurder niet tijdig reageert, bijvoorbeeld in files of wachtend voor een verkeerslicht.

Ook eCall is nieuw voor de vernieuwde Hyundai i30: eCall legt automatisch contact met hulpdiensten zodra de airbagsensors worden geactiveerd.

Conceptcar

Hyundai neemt nog meer nieuwe modellen mee naar de Autoshow in Geneve. Wat te denken van de nieuwe conceptcar

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register