f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
Vrouw aan het stuur -Vernieuwde Suzuki Ignis_groot
Suzuki futuro-e

Maruti Suzuki Futuro-e

Suzuki Futuro-e

Maruti Suzuki heeft de elektrische Futuro-e, gepresenteerd op de Expo 2020.

Het voertuig in India is geconceptualiseerd en ontworpen voor jongeren. Maruti laat met de FUTURO-e een fascinerende samensmelting van een coupé met een SUV zien; wat een belangrijke afwijking is van de mainstream SUV-architectuur. Overigens betreft het hier nog een concept car. Suzuki heeft al wel wat testritten gedaan met elektrische prototypen. Ze verwachten echter zeker niet eerder dan 2021 een elektrisch voertuig gereed te hebben, dat klaar is voor productie.

Facelift voor Suzuki Ignis

Op de Auto Show 2020 is de vernieuwde Suzuki Ignis voor het eerst getoond. De Ignis facelift geeft de auto een belangrijke make-over. De 2020 Ignis krijgt een nieuwe grille met een chromen rand die ook de koplampen omvat, waardoor deze als één geheel verschijnen.  Ook zijn er nieuwe ronde mistlampen.

Het betreft een echte ‘face’-lift . Op de gelekte foto’s zijn er niet veel veranderingen aan de zijkant en de achterkant van de auto te zien. Het totale silhouet, de lichtmetalen wielen en zelfs de achterlichten lijken op het bestaande model. De enige verandering aan de achterzijde zijn de nieuwe bumpers met nieuwe reflectoren en slipplaten.

Meer info op Suzuki.nl

Ik zie… ik zie…

Kijk jij bij een een auto ook meteen naar de uitdrukking van de neus? Soms zie je een grimmige expressie, een vette leeuw, een olijk bekkie of een ronduit domme blik. In de nieuwe neus van de Suzuki Ignis zie ik meteen een lachende japanse man met lange snor.

Ben ik de enige?

Of zoek jij ook altijd ‘koppies’ in de neuzen van auto’s? Heb je een leuk voorbeeld? Post het in de Comments 😀

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post a Comment

You don't have permission to register