f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
Vrouw aan het stuur - Car of the Year 2020 Peugeot 208
De Peugeot 208 is verkozen tot Car of the Year 2020. De zaal was oorverdovend stil. De Autoshow van Geneve is afgelast vanwege het Corona virus. Gelukkig was via internet de uitslag live te volgen.

De Car of the Year wordt gekozen door een internationale jury van automobilisten. Dit jaar waren 7 auto’s genomineerd voor deze titel: Ford Puma, Tesla 3, Porsche Taycan, Renault Clio, Toyota Corolla, Peugeot 208 en de BMW 1.

In een kort filmpje belichten diverse journalisten de pluspunten van alle verschillende genomineerden. Dan is het tijd voor de puntentelling. In een settimg die doet denken aan het songfestival, maar dan zonder laaiend enthousiast publiek. Nu de Geneve Autoshow is afgelast, zal er eenvoudigweg niet genoeg geinteresseerd publiek voorhanden zijn, lijkt het.

De Nederlandse jury van de Car of the Year verkiezing geeft de meeste punten aan de Tesla 3.

Vrouw aan het stuur - Car of the Year 2020 -Nederlandse juryr
De uitslag van de Car of the Year 2020
  1. Peugeot 208: 281 punten
  2. Tesla 3: 242 pt
  3. Porsche Taycan: 222 pt
  4. Renault Clio: 211 pt
  5. Ford Puma 209 pt
  6. Totota Corolla 152 pt
  7. BMW 1: 133
Autotests

Toevallig heb ik van de genomineerden een heel aantal getest in de afgelopen maanden. Allemaal prima auto’s maar het grootste rijplezier had ik in de Peugeot 208. Mijn persoonlijke voorkeur lag dus ook bij deze auto.

Peugeot e-208

De e-208 rijdt echt heel vergelijkbaar met de 208-benzineversie die ik eerder reviewde, maar dan stiller en nog sneller reagerend vanwege de direct beschikbare energie. Ook de testrit met de e-208 overtuigt vooral op rijgemak en rijplezier.

Lees hier mijn volledige review over de Peugeot e208

Vrouw aan het stuur- start elektrificatie Peugeot

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register