f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
Vrouwaanhetstuur Hyundai Prophecy
In de conceptcar Prophecy past Hyundai een duurzaam design toe met gebruik van milieuvriendelijke materialen. Dat past in de visie op elektrische auto’s voor de toekomst.
Rustgevend interieur

Clean Air Technologie laat schone lucht circuleren in het interieur. De stroom van schone lucht die hierdoor over de als wol aanvoelende vloerbedekking is geïnspireerd op het stromen van water in de natuur. Ook de kleuren en materialen in het interieur zorgen ervoor dat de inzittenden zich behaaglijk voelen. Het thema van onthaasten en relaxen is tot in detail doorgetrokken. Zelfs de sfeervolle en zachte interieurverlichting met zijn subtiel modulerende kleuren moedigt een rustgevend gevoel aan.

Aerodynamisch uiterlijk

De flanken van de Hyundai Prophecy ogen alsof het een door weer en wind gladgeslepen steen is. Slechts een enkele lijn zorgt hierbij voor een subtiele onderbreking. De dynamische en elegante boat-tail line aan de achterzijde suggereert voortbeweging, zelfs als de auto stilstaat. De vloeiende, gladde vormen ogen fris en scheppen een beeld van volume, esthetische harmonie en functionaliteit. Het design is er op gericht om een aerodynamische carrosserie op te leveren.

Autonoom rijdend

De Prophecy maakt ook gebruik van technologie voor autonoom rijden. In plaats van een stuurwiel zijn er twee joysticks die naar links en rechts zijn te bewegen. Volgens de ontwerpers is de auto daarmee intuïtiever te bedienen en te rijden. Eén joystick zit in het portierpaneel, de andere bevindt zich op de middenconsole. De bestuurder kan de auto dus altijd bedienen vanuit een comfortabele positie. Met knoppen op de joysticks zijn tal van functies te activeren. Tot slot zorgt een human-machine interface voor extra veiligheid.

Visuele vrijheid

Door de toepassing van joysticks ervaren de inzittenden meer visuele vrijheid. In de Relax-modus zijn er in feite zelfs helemaal geen zichtbare obstakels. De inzittenden kijken dan uit op een vleugelvormig dashboard en een grote horizontale display die zich uitstrekt tussen de voorruitstijlen. In deze modus is het dashboard ook gekanteld. Hierdoor ontstaat er een ruim interieur waarin de inzittenden kunnen genieten van de beelden op de grote display.

Ambitieuze elektrificatie plannen

De Hyundai Prophecy belichaamt de ambitieuze plannen die Hyundai heeft op het gebied van elektrificatie. Hyundai Motor Group breidt zijn portfolio de komende jaren uit met maar liefst 44 geëlektrificeerde voertuigen. Bovendien investeert het de komende vijf jaar bijna 50 miljard euro in de ontwikkeling van toekomstige technologieën. Hyundai onthulde de Prophecy tijdens een videopresentatie.

Deze auto past perfect in het beeld van de het verkeer de toekomst.

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post a Comment

You don't have permission to register