f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur Škoda Octavia Combi
De nieuwe Škoda Octavia is nog ruimer, 100% connected en leverbaar met de nieuwste assistentiesystemen. Het nieuwe design en innovatieve interieurconcept combineert de Octavia natuurlijk met super slimme details.
Nieuw design
vrouwaanhetstuur Škoda Octavia touchscreen

Škoda Octavia touchscreen

De Octavia valt op door zijn front met de nieuwe grille en vlakke LED-koplampen. De achterlichtunits maken eveneens gebruik van LED-technologie. De Octavia Hatchback heeft een coupé daklijn. Bij de Combi accentueren dakrails het gestrekte silhouet.

In het vernieuwde interieur valt het tweespaaks stuur direct op. Ook et digitale instrumentenpaneel (Virtual Cockpit) en de grote, vrijstaande centrale touchdisplay zijn blikvangers. De Octavia is er voor het eerst ook met een head-up display.

De Škoda Octavia is hoogwaardige afgewerkt met soft-touch materialen en chroom accenten  LED sfeerverlichting biedt keus uit dertig lichttinten en verschillende lichtpatronen. De optionele Ergo-stoelen met massagefunctie en desgewenst zelfs een ventilatiemogelijkheid zijn bijzonder vriendelijk voor de rug.

Nog meer ruimte
vrouwaanhetstuur Škoda Octavia bagageruimte

slimme bagageruimte

De Octavia is verlengd tot 4,69 meter lang, de breedte is toegenomen tot 1,83 meter. Dat vertaalt zich in nóg meer ruimte, ook voor de passagiers achterin. In normale positie heeft de Combi nu een bagage inhoud van 640 liter, de Hatchback 600 liter.

Nieuwe assistentiesystemen

Er staan nieuwe assistentiesystemen ter beschikking, zoals Ongeluk Voorkomen Assistent, Draai Assistent, Uitstapwaarschuwing, Lokaal verkeer waarschuwing en Omgevingszicht.

De Voorspellende Cruise Control is met de verbeterde Verkeerstekenherkenning, Adaptieve Baan Assistent, File-assistent en Noodgevallen Assistent gebundeld in het Reis-Assistentie-systeem. Dit systeem controleert ook of de bestuurder de handen aan het stuur heeft.

Nieuwste infotainmentsystemen
vrouwaanhetstuur Škoda Octavia USB achterbank

USB achterbank

De Škoda Octavia is er met keuze uit diverse infotainmentsystemen. Dankzij de ingebouwde e-SIM is de Octavia altijd online. Zo is er op elk gewenst moment toegang tot alle Škoda Connect mobile services waaronder eCall (noodoproep), vele infotainment apps en afstandsbediening van verschillende autofuncties.

In de nieuwe Octavia vinden inzittenden vijf USB-aansluitingen en optioneel draadloze smartphone lader. Bovendien geeft het CANTON Sound System (optie) in combinatie met akoestische verbeteringen een bijzondere audio-ervaring.

Simply Clever

De Škoda Octavia Combi is leverbaar schuifgordijntjes en een slaappakket voor achterin. Alle Octavia’s hebben een multifunctioneel opbergvak onder de bagageruimte. De Combi heeft tevens een automatisch afdekscherm voor de bagageruimte. De opbergruimte in de voorportieren biedt nu ook ruimte aan een sneeuwborstel in plaats van een paraplu. Ook heel handig: de vulopening voor de ruitenwisservloeistof heeft een geïntegreerd trechtertje.

Primeur: (plug-in) hybridetechnologie
vrouwaanhetstuur Škoda Octavia

Škoda Octavia

De Škoda Octavia is er voor het eerst ook met efficiënte plug-in hybridetechnologie. In de Octavia iV werkt een 1.4 TSI benzinemotor samen met een elektromotor. De accu is hierin goed voor een elektrische actieradius van 60 kilometer (WLTP).

Octavia’s met de 1.0 TSI EVO en 1.5 TSI EVO benzinemotoren in combinatie met DSG-transmissie zijn uitgevoerd met 48V-mild-hybride-technologie.

De Octavia G-TEC is geschikt voor aardgas/groengas.

Meer informatie

De nieuwe Škoda Octavia Combi wordt in april op de markt verwacht en de Hatchback in de loop van mei. Meer informatie over de beschikbare motoren, specificaties en prijzen wordt later bekendgemaakt. Om op de hoogte te blijven, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register