f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur - Hybride Kia Sorento
De Kia Sorento krijgt een hybride aandrijflijn. Later zal een plug-in hybride model op de markt komen.
Rijplezier

De ‘Smartstream’ krachtcentrale van de hybride Kia Sorento heeft een systeemvermogen van 230pk. Bovendien is hij standaard gekoppeld aan een automaat met zes trappen. Vanwege de langere wielbasis, akoestische isolatie en het aangescherpte onderstel biedt hij niet alleen meer rust en stabiliteit, maar ook meer rijplezier.

Stijlvol exterieur

De nieuwe geometrische details en de langgerekte proporties versterken de kenmerkende, onverzettelijke uitstraling van zijn voorgangers. De koplampen met opvallende ‘tiger eye’ LED-dagrijverlichting zijn organisch geïntegreerd in de ‘tiger nose’ grille.

Hoogwaardig interieur

Dé blikvanger in het interieur is het dashboard met opvallende verticaal geplaatste ventilatie-units en twee grote beeldschermen. Het 12,3-inch digitale instrumentarium vormt samen met het 10,25-inch grote centrale touchscreen een intuïtieve breedbeeldervaring. Het Mood Lighting System met 64 kleurenkeuzes verlicht op subtiele wijze het interieur.

Hoogwaardig interieur
vrouwaanhetstuur - kia sorento

Kia Sorento

Dé blikvanger in het interieur is het dashboard met opvallende verticaal geplaatste ventilatie-units en twee grote beeldschermen. Het 12,3-inch digitale instrumentarium vormt samen met het 10,25-inch grote centrale touchscreen een intuïtieve breedbeeldervaring. Ook wordt het interieur op subtiele wijze verlicht door de ingebouwde sfeerverlichting met keuze uit maar liefst 64 kleuren.

Meer ruimte voor passagiers en bagage

De batterijen voor de hybride-aandrijving zijn onder de passagiersstoelen geplaatst. Dit levert onder andere een ongekend grote hoeveelheid bagageruimte tot liefst 910 liter (5-persoons uitvoering) op. In zevenzitsmodus is de bagageruimte nu zelfs 32% groter dan voorheen. De nieuwe Kia Sorento geeft bovendien meer ruimte voor de passagiers op de tweede en derde zitrij. Hij is daarmee een van de allerruimste zevenzitters in het segment.

Nieuwe Tech features

Met de vernieuwde UVO Connect kan via smartphones een groot aantal functies bediend worden. Ook is de Kia Sorento uit te rusten met een head-up display en een BOSE® surround audiosysteem met 12 speakers.

Daarnaast zijn de assistentiesystemen uitgebreider dan in welke Kia ook. Zo heeft hij onder meer Smart Cruise Control met Stop&Go, Snelweg Assistent en Rijbaan Assistent.

Eind zomer 2020 verwacht

Volgens de huidige planning zal de nieuwe hybride Kia Sorento in het derde kwartaal van dit jaar in Nederland arriveren. Prijzen zijn nog niet bekend, houdt hiervoor de site van Kia in de gaten.

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register