f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur - Autonieuws week #25
Van oude sterren tot nieuwe glansrol… In de Vrouw aan het Stuur Pers-inbox vielen de oude sterren me deze week het meest op.

De wereldberoemde Herbie, dé ster in diverse Walt Disneyfilms, is deze maand te bewonderen in Move Amsterdam. Ben je Star-Crushed, boek dan snel een (gratis) bezoek. Ook zag ik de Porsche 356 Speedster voorbijkomen in een indrukwekkende bijrol in een serie prachtige YouTube video’s. Naast deze oude snoepjes is er ook vernieuwender nieuws. Soms opzienbarend zoals de Seat Robots, soms innovatief en soms gewoon een handige upgrade. Het Autonieuw van week #25…

Update KIA UVO Connect

Kia Motors komt met een grote update van UVO Connect. Het vernieuwde ‘Phase II’-systeem biedt een groot aantal nieuwe features en online diensten en werkt op basis van extra nauwkeurige data van de beste data-providers. UVO Connect ‘Phase II’ wordt in de loop van dit jaar uitgerold in Europa.

vrouwaanhetstuur - Autonieuws week #25

Update KIA UVO

Lees verder

vrouwaanhetstuur - Autonieuws week #25

SEAT Robots verschijnen op straat

Zelfrijdende Seat Robots in Barcelona de straat op

SEAT geeft zijn AGV-robots (Automated Guided Vehicles) de vrije teugel. Dagelijks leggen de zelfrijdende robots op het fabrieksterrein in Barcelona gezamenlijk zo’n 240 kilometer af. Ze delen  de straten met voetgangers, vrachtwagens, fietsers en auto’s. Ze regelen zelf de verkeerslichten en communiceren met hun omgeving – volledig autonoom.

 Lees verder

Audi innoveert met aerodynamische aanpassingen

Aerodynamica heeft een grote invloed op de actieradius van auto’s in het algemeen en volledig elektrische auto’s in het bijzonder. Dankzij slimme technologische innovaties beschikt de Audi e-tron S, Audi’s sportieve SUV-coupé, over een opmerkelijk lage luchtweerstandcoëfficiënt van slechts 0,26. Het aerodynamische concept omvat veel slimme detailoplossingen, waaronder een gepatenteerd nieuw systeem voor de wielkastranden.

Lees verder

vrouwaanhetstuur - Autonieuws week #25

Aerodynamica volgens Audi

Oude ster.. Herbie te bewonderen in MOVE

Het is misschien wel de meest bekende filmauto ooit en hij staat

vrouwaanhetstuur - Autonieuws week #25

Herbie de filmster

tentoongesteld in Move in Amsterdam. We hebben het over Herbie, de Volkswagen Kever met het beroemde startnummer 53 waarmee menig dertig-plusser is opgegroeid.

Herbie vergaarde bekendheid met de film The Love Bug uit 1968, waarin hij bevriend raakt met een mislukte autocoureur. Het tweetal beleeft de gekste avonturen in de racewereld en daarbuiten. Mede doordat Herbie zichzelf kan besturen en een eigen wil heeft.

In Herbie rides again (1974), Herbie goes to Monte Carlo (1977), Herbie goes Bananas (1980), The Love Bug (1997) en Herbie: Fully Loaded (2005) speelde deze eigenwijze Kever de sterren van de hemel. In laatstgenoemde film was er een hoofdrol voor de toen 19-jarige Lindsey Lohan. Deze film was overigens niet zo’n daverend succes als zijn voorgangers.

Lees verder

vrouwaanhetstuur -Autonieuws week #25

Hybride Suzuki Vitara en S-Cross

Suzuki S-Cross & Vitara go hybrid

Na de introductie van de Swift Sport Smart Hybrid is het nu de beurt aan de S-Cross & Vitara. Beide modellen worden uitgerust met de Smart Hybrid aandrijflijn. Dat betekent een enorme brandstofbesparing en veel minder CO2 uitstoot. Daarnaast worden zowel de Vitara als S-Cross nu standaard luxer uitgerust.

Lees verder

 

vrouwaanhetstuur - Nieuws week#25

Soul Journey video serie

Porsche Taycan in de spotlight, Glanzende bijrol voor de  356 Speedster

Porsche heeft een vijfdelige serie video’s op Yutube geplaatst onder de noemer Soul Journey. In losse afleveringen worden de Performance, Design, Heritage, Endurance en Formule E uitgelicht. Mooi kijkje in de ziel van de Taycan. En nog leuker: Een pittige dame maakt duidelijk dat ook in de Arabische wereld vrouwen van auto’s houden. Leuke serie korte videosnacks. (NB: de video’s staan er al een maand, maar ik kreeg er nu pas een bericht over in mijn inbox)

Ga naar Youtube

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register