f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur - koopgemak
Koopgemak is het centrale thema in het autonieuws van week #24. COVID 19 heeft flink huisgehouden. Niet alleen in de volksgezondheid maar ook in de economie. Dat er in de maanden maart en april veel minder auto’s zijn verkocht is niet zo verbazingwekkend. Inmiddels komt het “nieuwe normaal”-leven weer op gang. Voor iedereen die geen financieel verlies heeft geleden, is dit hét moment om eens rond te kijken.

Zoals al lang in de planning stond gaat per 1 juli de subsidieregeling voor elektrische auto’s in. Consumenten krijgen (e) 4.000,- subsidie van de overheid voor een gloednieuw e-car en (e) 2.000,- voor een tweedehands.

Automerken spelen hier op in door een extra terugbreng garantie, lagere Private Lease tarieven. Een terugbrenggarantie bij baanverlies geeft consumenten zekerheid in onzekere tijden.  Betalen met een Tikki dient vooral het gemak. Een greep uit de persberichten in de Vrouwaanhetstuur inbox.

vrouwaanhetstuur_ nieuwsweek #24

Peugeot 508 SW hybrid

Peugeot 508: tijdelijke aanbieding

De Peugeot 508 wordt na de zomer leverbaar met de PureTech 130 EAT8 motor. Hiermee wordt de Peugeot 508 voor een grotere doelgroep bereikbaar. Liever de veel sterkere PureTech 180 EAT8 rijden? Er geldt nu een (tijdelijke) aanbieding voor de  508 AVANTAGE SERIES. Hiermee kun je vrijwel direct instappen in een Peugeot 508 of 508SW uit voorraad.

Meer informatie

Uit persoonlijke ervaring kan ik je vertellen dat dit een superlekkere auto is. Bekijk mijn eerste kennismaking via het Vrouwaanhetstuur youtubekanaal.

 

Grijp je kans: e-208 en e-2008 extra scherp geprijsd + overheidssubsidie

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Zeker in de nieuwe Peugeot e-208 Prèmiere. Deze auto won niet voor niks de verkiezing van Car of the Year 2020. Peugeot levert met de e-208 Première en e-2008 Première tijdelijk zeer complete en aantrekkelijk geprijsde uitvoeringen. Beide modellen zijn leverbaar als Allure Première en als GT Première. Deze extra rijk uitgeruste modellen zijn sneller leverbaar dan de reguliere versies, vrijgesteld van BPM en motorrijtuigenbelasting. Vanaf 1 juli 2020 geldt bovendien een aanschafsubsidie van (e) 4.000 voor particuliere kopers.

Meer informatie

KIA Move Together: Nu kopen, met terugbreng-garantie bij baanverlies

De grote aantrekkingskracht van Private Lease is zorgeloos rijplezier. Je rijdt dan een nieuwe auto voor een aantrekkelijk, vast bedrag per maand. Kia biedt bij privélease in deze financieel onzekere tijden nóg meer zekerheid met Move Together. Geen zorgen dus. Als je je baan kwijtraakt en daardoor in financiële problemen komt, neemt Kia de auto eenvoudigweg terug.

Meer informatie

vrouwaanhetstuur - Autonieuws week #24

KIA e-Soul Cargo

KIA e-Soul Cargo: de bestel auto die ook weer personenauto kan worden

De emissievrij rijdende KIA e-Soul Cargo is speciaal ontwikkeld voor het transporteren van kleine tot middelgrote pakketten en ideaal in een stedelijke omgeving. Met de slimme Cargo-conversiekit is elke e-Soul Cargo eenvoudig terug te converteren naar een personenauto.

 Meer informatie

Oke, dit valt dan niet direct onder Koopgemak, maar makkelijk is het wel.

En als je het een beetje slim aanpakt, kun je een groot deel van de aanschafprijs dus ook weer terugverdienen.

vrouwaanhetstuur - Nieuwsupdate week #24Een Tikkie voor een nieuwe VW

Grappig. Tikkies zijn vaak genoeg de makkelijkste manier om die gezellige borrelavond met de meiden te verrekenen. Maar vanaf nu kun je dus ook een nieuwe Volkswagen betalen met een tikkie. Autobedrijf Ames biedt als eerste Volkswagen-dealer in Nederland deze mogelijkheid aan. Volgens Volkswagen vinden klanten dit koopgemak wel te waarderen. Er zijn al meerdere auto’s op deze manier. verkocht.

Meer informatie

Koopgemak? Nee, koop Gemak.

Geen vaste maandlasten, niet elke dag parkeerproblemen. Maar wel een het gemak van een luxe auto…

Internationale mobiliteitsdienstverlener SIXT heeft een nieuwe deelautodienst gelanceerd in Nederland: SIXT Share. Daarmee is onder andere de elektrische Jaguar I‑PACE tegen een aantrekkelijk tarief te huren, voor een enkel ritje of voor meerdere dagen. De auto’s kunnen worden opgehaald en achtergelaten in drie steden: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Meer informatie

Audi zet in onzekere tijden in op de zekerheid van private lease. vrouwaanhetstuur - Autonieuws week#24

Met ingang van deze week zijn de Audi A1 Sportback, de nieuwe A3 Sportback en de Audi Q2 te rijden voor een zeer scherp, vast bedrag per maand. All-in, zonder verrassingen, inclusief allrisk verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud, internationale pechhulp, vervangend vervoer en winterbanden.

Meer informatie

vrouwaanhetstuur - Autonieuws week #24

Seat reduceert milieuimpact

SEAT communiceert zorg voor het milieu

Want ook dat hebben we geleerd van deze crisis. Schonere lucht is fijn voor het mileiu.

SEAT blijft werk maken van het reduceren van de milieu-impact van de productie, en dat betaalt zich uit. Sinds 2010 heeft het merk op de belangrijkste productie-gerelateerde indicatoren (energie- en waterverbruik, afvalproductie, vluchtige organische stoffen en CO2) een vermindering van 43% gerealiseerd. Daarmee ligt SEAT op koers om in 2025 de beoogde halvering ten opzichte van 2010 te realiseren.

Meer informatie

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post a Comment

You don't have permission to register