f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur - Porsche Taycan
Porsche Taycan is de belangrijkste innovator op de wereldwijde automarkt. De volledig elektrische Porsche heeft in totaal liefst 27 unieke in serieproductie genomen features. Daarvan zijn 13 zelfs compleet nieuw zijn in de autowereld.

Dit is de uitkomst van het nieuwe ‘AutomotiveINNOVATIONS Report’ van het Center of Automotive Management (CAM). De CAM-wetenschappers roemen onder meer het systeemvoltage van 800 Volt. De transmissie met twee versnellingen op de achteras. Het hoge recuperatievermogen tot 265 kW en de beste CW-waarde binnen zijn segment (vanaf 0,22).

De CAM is een onafhankelijk, wetenschappelijk instituut voor empirisch auto- en mobiliteitsonderzoek en voor strategisch advies. Sinds 2005 onderscheidt de CAM jaarlijks de innovaties van de wereldwijde autofabrikanten. De prijzen worden samen met het accountants- en managementadviesbureau PricewaterhouseCoopers (PwC) uitgereikt. In totaal werden ongeveer 250 productiemodellen beoordeeld voor 2019/2020.

Talrijke onderscheidingen op de belangrijkste markten

Met de onderscheiding van de CAM voegt de Porsche Taycan opnieuw een award toe aan de al indrukwekkende prijzenkast. De Taycan heeft reeds zo’n veertig internationale prijzen gewonnen. Vooral in de belangrijkste markten van Duitsland, de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en China.

Zo werd de elektrische sportwagen bijvoorbeeld:
  • ‘World Car of the Year 2020’ in de categorieën ‘World Performance Car’ en ‘World Luxury Car’: jury World Car of the Year (WCOTY)
  • ‘Car of the Year’: Top Gear Magazine (UK)
  • ‘Game Changer of the Year’: Top Gear Magazine (UK)
  • ‘The China Green Car of the Year’: jury Car of the Year China (CCOTY)
  • ‘Das deutsche Auto des Jahres’: jury Car of the Year Duitsland (GCOTY)
  • Autoblog Auto van het Jaar 2019: lezers Autoblog (NL)

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post a Comment

You don't have permission to register