f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhet stuur - vernieuwde Toyota Yaris
De vernieuwde Toyota Yaris voelt in de stad zeer behendig en precies aan. Dit komt onder andere door de kleine draaicirkel van 9,6 meter. Ook op de snelweg ervaart de bestuurder een natuurlijk, relaxt en comfortabel rijgedrag dat veel vertrouwen geeft.
Meer rijplezier dan ooit

Hij is uiterst handzaam door zijn compacte afmetingen en kleine draaicirkel. De Yaris staat op het nieuwe, modulaire GA-B-voertuigplatform. Dit platform is bijzonder stijf. Dit zorgt voor meer veiligheid, meer comfort en minder geluiden en trillingen. Bovendien zorgt het voor een superieure ‘handling’ en een betere respons. Tegelijkertijd is de hybride Yaris zuiniger en krachtiger is geworden.

Nieuw platform design

Het zwaartepunt van de vernieuwde Toyota Yaris is zo’n 12 millimeter lager dan dat van het uitgaande model. Dit resulteert in een lagere massatraagheid en meer stabiliteit in bochten en bij hoge snelheid. Het zwaartepunt is verlaagd door bepaalde onderdelen lager en dichter bij het centrale punt van de auto te plaatsen. Voorbeelden hiervan zijn de stoelen en de motor.

De gewichtsbalans van de nieuwe Yaris is optimaal, zowel voor-achter als links-rechts. Hiermee blijven carrosseriebewegingen minimaal en zijn de remprestaties juist maximaal. De gewijzigde ophanghoek resulteert in een verbeterde uitlijning van de schokdempers en veren. De bestuurder ervaart hierdoor minder trillingen.

vrouwaanhet stuur - vernieuwde Toyota Yaris
Nieuwe dynamischere uitstraling

Het nieuwe platform bood de designers van Toyota ook de mogelijkheid om de Yaris een extra dynamische uitstraling te geven. Deze sluit naadloos op zijn nieuwe rijeigenschappen.

Het interieur is – Toyota eigen – comfortabel en ruim. De connectiviteit geeft de bestuurder snel en eenvoudig toegang tot allerlei informatie.

Meer informatie over de vernieuwde Toyota Yaris vind je op de site van Toyota

Lees ook:

5 tips & tricks voor hybride rijders.

Het samenspel tussen technologie en mens is juist bij een plug-in hybride heel belangrijk. In dit artikel zijn 5 tips & tricks voor hybride rijders op een rijtje gezet. Met deze tips rijd je zo veel mogelijk elektrisch. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat deze tips echt zorgen dat je met verbluffend lage verbruikscijfers je kilometers kunt rijden.

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register