f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
Vrouw aan het stuur - rondje nieuwe Toyota's - Toyota Yaris
In de aanloop naar de autoshow in Geneve showt hét Hybride merk alvast een rondje nieuwe Toyota’s. Het minst weten we nog van een volledig nieuw model Toyota SUV.
Toyota SUV – zonder naam

De nieuwe Toyota SUV krijgt een onderscheidend design en een heel eigen persoonlijkheid! Bovendien is het een auto met hoge instap voor extra comfort tijdens in- en uitstappen. De hier afgebeelde designschets van de aangekondigde Toyota SUV geeft een idee van hoe de auto eruit komt te zien. Je ziet relatief grote wielen die op de hoeken van de carrosserie staan, vloeiende lijnen, een aflopende daklijn en een gedrongen, krachtige houding. Toyota meldde al eerder dat deze nieuwe wagen de moeite van het wachten waard is.  Inmiddels is de nieuwsgierigheid verder aangewakkerd met een designtekening. Nog even wachten dus, tijdens de autoshow in Geneve zal de SUV in volle glorie te zien zijn.

RAV4 met Plugin

Natuurlijk heeft Toyota allang een SUV in haar modellen pakket: de RAV4. Deze zal vanaf nu ook verkrijgbaar zijn als Plugin hybride. Met een een elektrische range van 65 kilometer is dit voor het meeste woon-werkverkeer prima toereikend. Het verbruik van dit model is afhankelijk van je hoe vaak je laad. Als je je batterij op tijd vol laadt, kun je er dus behoorlijk zuinig mee rijden. En voor langere ritten schakelt de auto automatisch over op brandstof. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Vierde generatie Yaris

Ook de Yaris is volledig vernieuwd. Onder het motto ‘why stop when all eyes are on you’, belooft Toyota een Yaris met een flair en fun. He, hoor ik hier de F-factor. Dat doet het altijd goed bij vrouwen!

Ook deze auto is te bewonderen op de autoshow in Geneve. Niet van plan om daar heen te gaan, maar wel geïnteresseerd?  Op zaterdag 28 en op zondag 29 maart kun je  naar de première van de nieuwe Yaris in het Louwman Museum in Den Haag. Aansluitend kun je gratis het Louwman Museum bezoeken, en uit eigen ervaring weet ik dat dat alleen al de moeite waard is! Aanmelden kan via Toyota.

En nog een publieksprimeur: de waterstofauto Toyota Mirai
Vrouw aan het stuur - Toyota MIrai

Toyota Mirai

De productieversie van de Mirai Concept is een feit . Met de nieuwe Mirai levert Toyota het bewijs dat brandstofceltechnologie geen obstakel hoeft te zijn voor een aantrekkelijk uiterlijk en volop rijplezier. De geavanceerde Fuell Cell Electric Vehicle (FCEV) biedt niet alleen een grotere actieradius, hij oogt ook sportiever. We moeten nog wel even wachten voordat we hem kunnen rijden. De nieuwe Toyota Mirai komt begin 2021 pas naar Nederland.

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register