f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur - Citroen C3
De nieuwe Citroën C3 is stoerder en breder dan ooit en heeft nog meer mogelijkheden om het aan te passen aan jouw persoonlijke smaak.
Inspired by You

Met zijn grote personalisatiemogelijkheden is de C3 al sinds zijn lancering in 2016 de ultieme ambassadeur van “Inspired by You”. De nieuwste variant gaat een forse stap verder. Hij is niet meer in 36, maar in liefst 97 verschillende gedaantes te configureren. Ook van binnen biedt de Citroën C3  meer personaliseringsmogelijkheden met twee nieuwe stylingpakketten waaronder het warme en chique ‘Wood’.

Stoer en breed

De verhoogde motorkap, de frisse lijnvoering en de nieuwe LED-verlichting geven de compacte hatchback een nog bredere look. De mistlampen worden omringd door nieuwe designelementen, die in verschillende kleuren kunnen worden gespecificeerd. Aan de zijkant vallen vooral de Airbumps® op die niet alleen bescherming bieden, maar ook het stoere en onderscheidende karakter van de C3 benadrukken. De 16- of naar keuze 17-inch lichtmetalen velgen versterken het stoere en brede design.

Verhoogd comfort

De nieuwe Citroën C3 biedt meer comfort dan ooit tevoren met de ultracomfortabele Advanced Comfort stoelen. Deze royale feauteuils hebben speciale schuimvulling, extra dikke en zachte bekleding en volop instelmogelijkheden. Ook nieuw: de ergonomisch ontworpen armsteun op de bestuurdersstoel.

12 rijhulpsystemen

Twaalf rijhulpsystemen verhogen niet alleen de veiligheid, maar ook het gebruiksgemak. Onder meer biedt de Citroen C3 keyless entry & start, hill-start assist, het vernieuwde parkeersysteem met 6 sensoren in de voorbumper, een achteruitrijcamera en de grootlichtassistent. Tot de vele veiligheidssystemen behoren onder meer Active Safety Brake, Driver Attention Alert, Coffee Break Alert en BLIS, de dodehoekbewaking.

Hightech connectiviteit

Connectiveit is een belangrijke pijler onder het Citroën Advanced Comfort® programma. De Citroën C3 biedt dan ook innovatieve features zoals de ConnectedCAM Citroen®. De connected camera achter de voorruit schakelt bijvoorbeeld bij een ongeval automatisch in en maakt zowel vóór als na de impact opnames. Met Mirror Screen-technologie kunnen smartphones perfect worden gekoppeld via Apple CarPlay™.

Deze zomer in Nederland

De Citroën C3 is per vandaag te configureren en komt nog deze zomer naar Nederland. De line-up van de nieuwe C3 is ongekend breed.

  • Live

Aan de basis staat de rijk uitgeruste Live. met onder meer cruise control, airco, een 5-inch touchscreen, Coffee Break Alert, Lane Departure Warning, Hill Start Assist en verkeersbordherkenning. Ook standaard: elektrisch bedienbare voorruiten, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en LED-dagrijverlichting. Vanafprijs voor de  Live PureTech 83 S&S  is € 17.990.

  • Feel

De Feel voegt een groot aantal rijhulpsystemen toe. Hij biedt daarnaast  onder meer de Citroën Box (Noodoproep en pechhulpverlening met lokalisatiefunctie) en de Citroën Connect Radio met 7-inch touchscreen, Apple Carplay™ en een USB-aansluiting.

  • Shine

De Shine heeft een weldadig interieur met Wood en Isabella kunstleder-afwerking, een two-tone carrosserie en hij staat op 17-inch Vector-velgen. Dé attracties van deze uitvoering zijn de Advanced Comfort Seats, de achteruitrijcamera en het Citroën Connect Nav met TomTom® kaarten.

  • Exclusieve C-Serie

De nieuwe C3 is er ook als exclusieve C-Series, die extra nadruk legt op de twee belangrijke C’s die het merk met de double chevron zo kenmerken. ‘Caractère’ en ‘Comfort’ krijgen extra nadruk in deze versie. De exclusieve C-Series is er vanaf € 20.190

  • C3 Business

Speciaal voor zakelijke rijders is er de Citroën C3 Business die ook is gebaseerd op de al luxe Feel. Hij voegt daarboven onder meer Citroën Connect Nav toe, het infotainment- en navigatiesysteem met 7-inch touchscreen, spraakbediening, Bluetooth®, TomTom real-time verkeersinformatie en DAB+ radio. De Business kan al worden geconfigureerd vanaf € 19.740, met een fiscale bijtelling vanaf slechts € 130,- per maand.

Geïnteresseerd? Kijk dan hier: nieuwe Citroen C3

 

 

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register