f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur Ford Mustang Mach-E
De Ford Mustang Mach-E boekt ruim voor zijn introductie later dit jaar al succes. Meer dan 1.500 Nederlanders hebben inmiddels een exemplaar van de volledig elektrische SUV gereserveerd.

Zo’n dertig procent van de vroege boekers heeft gekozen voor de vierwielaangedreven First Edition met een range van 540 kilometer. Inmiddels is deze gelimiteerde uitvoering uitverkocht. Verreweg de meeste reserveringen zijn geplaatst voor de AWD versies met het grootste accupakket (98,8 kWh). Hiermee komt de Mustang Mach-E tot wel 600 kilometer ver op één volle accu. Uit het orderboek blijkt dat de kleuren Shadow Black en Carbonized Grey het mest populair zijn.

Iconische Mustang
vrouwaanhetstuur Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Nederland valt voor de hightech Ford vanwege zijn unieke DNA. In de Mach E is het beste van de iconische Mustang gecombineerd met de kracht van elektrificatie en eigenschappen van een SUV. Met zijn lange en krachtig ogende motorkap is de Mach-E direct herkenbaar als Mustang. Andere typische Mustang kenmerken zijn de geprononceerde ‘heupen’, de platte koplampen en de iconische  achterlichtunits. Achter het gespierde design gaat een verrassend ruim interieur schuil dat bol staat van de hightech features. Voorbeelden zijn een 15,5 inch centraal touchscreen en het SYNC communicatie- en infotainmentsysteem van de nieuwste generatie, met zelflerende software en cloud-based connectiviteit.

De Ford Mustang Mach-E is tot nader order nog te reserveren.  Levering vindt plaats in het vierde kwartaal van dit jaar.

 

Een vooruitblik voor naderend gevaar

Rijassistent Local Hazard geeft een vooruitblik bij naderend gevaar

Vooruitblik bij dreigend gevaar

 

Ford kondigde eerder al aan een nieuw veiligheidssysteem de ‘Local Hazard Information’ in auto’s te integreren. Hiermee word je gewaarschuwd voor gevaar dat je nog niet kunt zien. Je krijgt dus letterlijk een ‘vooruitblik bij dreigend gevaar.’

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register