f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur Mercedes MBUX
Het Mercedes Infotainmentsysteem MBUX  gaat vanaf april in veel talen, waaronder Nederlands, informeler communiceren. Door te communiceren in de ‘jij’- vorm verwacht Mercedes dat bestuurders een hechtere en persoonlijkere band opbouwt met de auto.

Deze keuze past natuurlijk prima bij de reclame die stelt dat het MBUX systeem een ‘vriendin’ is. Tot nu toe was de interesse van die vriendin echter beperkt tot directe auto gerelateerde informatie en telefoonbedieningen. Ook daar brengt Mercedes nu verandering in met een uitbreiding van de MBUX diensten.

“Hey Mercedes, Wat is de horoscoop voor de Waterman?”

MBUX kan vanaf nu ook in de sterren kijken voor de bestuurder, zodat deze de ogen op de weg kan houden. Naast een algemene horoscoop is het ook mogelijk om een ​​persoonlijke horoscoop op te vragen.  Via een spraakdialoog geef je je de geboortedatum of het sterrenbeeld door. Mercedes leest vervolgens de betreffende daghoroscoop voor (alleen beschikbaar in Duits en Brits Engels).

“Zin in een spelletje?”

Verveel je je, of moeten de kinderen topo leren?  Steden, landen en rivieren… wie van de passagiers weet het antwoord als eerste? MBUX kan ook fungeren als quizmaster om passagiers te vermaken met een fascinerende geo-quiz over de hoofdsteden van de wereld.

“Hey Mercedes, hoe is de sneeuw in Samnaun?”

Speciaal voor skiërs integreert Mercedes-Benz per direct de mogelijkheid om in MBUX het weerbericht voor specifieke regio’s te laten voorlezen. Hieronder vallen ook sneeuwberichten voor populaire skigebieden zoals Samnaun. Het systeem toont en vertelt de sneeuwhoogten op de berg en in het dal, alsmede het aantal liften en hoeveel daarvan in gebruik zijn. Deze functie zal in vrijwel elke taal beschikbaar zijn.

Lees meer over het MBUX infotainmentsysteem

vrouw aan het stuur - carLees ook de review van de Mercedes-Benz B180:
Over de huidige MBUX in de M-B B180:

“…Mercedes en ik zijn echter al snel dikke vriendinnen. Dat gevoel is wederzijds want als ik iets wil, hoef ik maar ‘Hallo Mercedes’ te zeggen en een vriendelijke vrouwenstem vraagt me als echte geest uit de fles wat ze voor me kan doen. Mijn dochter van 10 denkt direct dat ze hele gesprekken kan voeren, net zoals ze die met Siri en de Google-assistent heeft. Maar helaas kan Mercedes geen liedjes zingen of grappen vertellen, maar wel allerlei informatie geven over bijvoorbeeld je verbruik…”

Lees de volledige review van de Mercedes-Benz B180

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register