f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur - Van_Gogh_Hyundai
Hyundai Motor Nederland verlengt de samenwerking met het Van Gogh Museum met minimaal twee jaar. Hyundai is al sinds 2016 partner van het Van Gogh Museum en zal tot zeker 2022 bij het museum betrokken blijven.
Samenwerking verlengd tot 2022

Emilie Gordenker en Adriaan Dönszelmann, directie Van Gogh Museum zijn blij met deze verlenging. ‘Wij zijn vereerd dat Hyundai ervoor kiest om wederom verbonden te blijven aan ons museum. Kunst en cultuur bieden troost en inspiratie, juist ook in deze moeilijke tijden.

We vinden elkaar in onze gezamenlijke passie voor het werk en het leven van Vincent van Gogh. Dankzij deze bijdrage kunnen we werken aan een toegankelijker museum. Op dit moment betekent dat, dat we iedereen de kans bieden om via digitale wegen Van Gogh beter te leren kennen. Uiteraard hopen we bezoekers weer snel te kunnen verwelkomen op het Museumplein in Amsterdam.

IONIQ Electric en KONA Electric

Eerder stelde Hyundai al verschillende modellen ter beschikking aan het Van Gogh Museum. De auto’s kregen hiervoor een speciaal uiterlijk aangemeten. Zo is elektrische Hyundai Kona ‘verpakt’ in de Zonnebloemen. De hybride Hyundai IONIQ kreeg de Amandelbloesem als nieuwe jas.

Nu de samenwerking verlengd wordt, stelt Hyundai opnieuw twee modellen ter beschikking. Ook deze nieuwste modellen van de volledig elektrische Hyundai IONIQ en de KONA Electric, zijn gehuld in de iconische meesterwerken van Vincent van Gogh.

Van Gogh On the Road

In 2018 volgde Yuki Kho de voetsporen van Van Gogh, met een elektrische Hyundai gehuld in de Irissen. Yuki bezoekt in de vierdelige serie de plaatsen die belangrijk zijn in het leven van Vincent Van Gogh. Onderweg met de Hyundai stappen experts in die meer vertellen over het leven en werk van deze geliefde schilder. Hieronder zie je de trailer van deze serie.

Vrouw aan het stuur houdt van Kunst
vrouwaanhetstuur - de auto als metafoor - quote

car quote

In de column De auto als metafoor… lees je al een paar mooie voorbeelden hoe de auto als metafoor dient om iets duidelijk te maken. Een auto verpakken in een schilderij en daarmee in de voetsporen van de schilder treden, als dat geen metafoor is….

Lees hier de Column: De auto als metafoor

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register