f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur Ford FamilyFun - zoek de verschillen
FamilyFun is deze dagen soms ver te zoeken, nu je plotseling allerlei rollen tegelijk moet vervullen. Omdat je thuis moet werken, meteen tot juf bent bevorderd, ICT thuisspecialist bent, en er een nieuwe carrière als poetser op na blijkt te houden. Of juist doodop thuiskomt, na een zware dienst in een van de vitale beroepen.

Tuurlijk: Thuisblijven om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, is momenteel het beste om te doen. Sterker nog; je redt er levens mee! Het is dus belangrijk, maar het kan ook een uitdaging zijn. Of het nu te maken heeft met het bezighouden van de kleintjes of dat je simpelweg eens iets anders wilt doen dan tv kijken of lezen. We kunnen allemaal wel wat hulp gebruiken om deze ongewone tijd door te komen.

Ford FamilyFun Hub

Ford heeft daarom het platform Ford FamilyFun Hub.com gelanceerd. Een website die continu wordt aangevuld met vermaak: van kleurplaten tot ‘zoek de verschillen’. Zo kunnen kinderen die momenteel ook thuiszitten lekker aan de slag.

vrouwaanhetstuur Ford FamilyFun - doolhof

Doolhof

Eenhoorn-Mustang

Dromen je kinderen altijd al van een roze Mustang met eenhoorns? Of juist van een Focus in camouflage kleuren? Nu is het hun kans hun favoriete model te kleuren. Op FordFamilyFunHub vind je van verschillende modellen een kleurplaat.

Andere spellen zijn bijvoorbeeld verbind de punten of zoek de verschillen en doolhof. Er zijn zelfs templates voor het vouwen van een origami auto. Voor de echte autoliefhebbers is dit de kans om je kind Engelse woorden in auto-onderdelen te leren in de vorm van een woordzoeker.

Voor elk wat wils. Houd de website in de gaten, want deze wordt continu aangevuld met leuke nieuwe spellen en bezigheden. Download de kleurplaten en andere spellen onder het kopje Downloads of speel online memory op de Ford FamilyFun Hub.

 

Lekker ff een stukkie rijden, en toch beschikbaar zijn. Het kan!

Ford Puma ST-Line (rood)

Kun je niet wachten tot je weer in de auto naar je werk kunt rijden? Lijkt de file zelfs een verademing. Wat houd je tegen om erop uit te trekken… Maar ja, je kunt elk moment weer klaar moeten staan voor een Teams/Zoom/whatsapp overleg. Bovendien was het idee van thuiswerken dat je thuis ook nog moet WERKEN!!! Neem dan lekker even een virtuele autobreak. En rijdt mee met Vrouw aan het Stuur in de Ford Puma voor een virtuele autorit door de Zuid-Veluwe.

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register