f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur - Exclusief inkijkje droomauto 500K-Spezial-Roadster
Een exclusief kijkje in de droomauto’s van Mercedes-Benz. Houd jij net als ik ook zo van de looks van old-timers? Mercedes-Benz heeft een heel museum vol. Door Covid-19 was het lange tijd onmogelijk het museum te bezoeken. Mercedes-Benz brengt het museum gewoon bij je thuis. Onder het motto: Als de bezoekers niet naar ons komen, komen wij wel naar de bezoekers.

Het levert pareltjes op. Met exclusieve inkijkjes in de mooiste modellen. Gewoon vanuit huis je vergapen aan de exclusieve modellen uit lang vervlogen tijden. Hoe cool om te zien dat de ‘high-tech snufjes’ van toen nog steeds de beste oplossingen zijn.

Museum heropend

Sinds 9 mei heeft het museum in Stuttgart overigens ook de deuren weer mogen openzetten voor het publiek. Leuk uitje voor in de Coronacation!

Exclusieve inkijkjes

Begin mei ging de eerste aflevering  van het Mercedes-Benz Museum online op Instagram TV. ‘Exclusive insights: The cars of the Mercedes-Benz Museum’ presenteert zeven dreamcars uit de permanente tentoonstelling van het museum. Met speciale aandacht voor details die normaal gesproken verborgen blijven.

Instagram TV

Deze serie is te zien op de Instagram-kanalen @mercedesbenzmuseum en @mercedesbenz. Hier komt elke week een nieuwe aflevering online. De videoclips duren circa 6 tot 9 minuten en zijn opgenomen in portretformaat 9:16. Hierdoor zijn ze optimaal te bekijken op smartphones en tablets.

Een toer in zeven afleveringen:

De sterren van de nieuwe digitale serie zijn absolute droomauto’s van Mercedes-Benz. Deze droomauto’s staan in de verschillende Legend- en Collection-kamers van het museum:

vrouwaanhetstuur - Mercedes Benz- exclusief inkijkje in droomauto's
  1. De Mercedes-Benz 500 K Special Roadster (W 29, 1934 tot 1939). Deze open sportwagen biedt een mix van elegantie en sportieve prestaties.
  2. De Mercedes-Benz 300 SL Roadster (W 198, 1954 tot 1963). In 1957 verving de 300 SL Roadster de 300 SL ‘Gullwing’ uit 1954 met zijn karakteristieke vleugeldeuren.
  3. De Mercedes-Benz 230 SL ‘Pagode’ (W 113, 1963 tot 1971). De ‘Pagode’ was een mijlpaal in de geschiedenis van de passieve veiligheid bij Mercedes-Benz.
  4. De Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Electric Drive (C 197, 2013 tot 2014). Een van de geheimen van deze elektrisch aangedreven supersportwagen was de ‘SLS eSound’, een speciaal ontwikkeld geluidssysteem.
  5. De Mercedes-Benz 300 SEL 6.3 (W 109, 1965 tot 1972). Deze high-performance limousine is de voorganger van de S-Klasse. De video gaat in op het comfort, de ruimte en de de prestaties op sportwagenniveau. (1 juni IGTV @mercedesbenzmuseum)
  6. De AMG Mercedes 190 E 2.5-16 Evolution II DTM-toerwagen (W 201, 1990 tot 1992). Deze ‘Evo II’ raceauto was gebaseerd op de zeer succesvolle ‘Baby Benz’. (8 juni 2020 online op het Instagram-kanaal)
  7. De Mercedes-Benz 300 TD (S 123, 1977 tot 1986). Toerisme en transport: deze afkorting van de Mercedes-Benz T-modellen geeft een idee van het brede toepassingsgebied van deze lifestyle estates. (15 juni 2020 online op IGTV)
Vrouw aan het Stuur: Bertha Benz
Bertha Benz

Bertha Benz

Wist jij al dat het Bertha Benz was die vond dat de auto aan een breder publiek verdiende. Dat zij in 1886 de stoere beslissing nam om zonder medeweten van haar man met zijn uitvinding naar haar ouders te rijden. Hoe ze zelfstandig de problemen onderweg oploste? Nee? Lees dan het artikel.

Bertha Benz

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register