f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur - 7-persoons Toyota Highlander
Grote gezinnen kunnen binnenkort ook genieten van de nieuwe 7-persoons Toyota Highlander. Deze ruime SUV bestaat al een tijdje met keuze uit diverse motoren, maar was eerder nooit verkrijgbaar op de Europese markt. De nieuwste update komt als hybride nu wel beschikbaar voor de Europese markt. Ook voor Nederland.

De Toyota Highlander belooft een hoog comfort, veel (actieve) veiligheid en een hoge mate van rijplezier. Dankzij de geëlektrificeerde hybride-aandrijflijn zijn het benzineverbruik en de emissies laag. Toyota rust de Highlander standaard uit met intelligente All-Wheel Drive (AWD-i). De SUV biedt een maximaal trekgewicht van 2.000 kilo en is daardoor ideaal als caravantrekker.

Stijlvol en ruim

De bijna 5 meter lange 7-persoons Toyota Highlander combineert het stijlvolle design van een premium SUV met de veelzijdigheid van een 4×4-auto. Het flexibele interieur biedt een uiterst comfortabele en ruime zitplaats voor alle inzittenden. De tweede zitrij is 18 cm verschuifbaar. Hierdoor is de derde zitrij gemakkelijk te bereiken en vinden ook twee volwassenen een zitplaats met beenruimte.

Digitale acteruitkijkspiegel

De Toyota Highlander is standaard uitgerust met o.a. Apple CarPlay en Android Auto en een draadloze oplader voor smartphones. Leren bekleding en een 11 speaker JBL audiosysteem moeten bijdragen aan het comfort.  De Premium uitvoering heeft daar bovenop standaard o.a. een Head-up Display en stoelventilatie. Bovendien geeft een digitale achteruitkijkspiegel die een breder beeld zonder last te hebben van de hoofdsteunen en inzittenden.

Laagste CO2-uitstoot in het full-hybrid segment

Voor de ontwikkeling van de Highlander kon Toyota bouwen op zijn meer dan 23 jaar ervaring met de ontwikkeling en productie van zelfopladende hybridetechnologie. Het systeemvermogen van de Highlander bedraagt 244 pk. De CO2-uitstoot en het benzineverbruik zijn respectievelijk 146 gr/km (WLTP) en 6,6 l/100 km (WLTP), oftewel 1 op 15. De CO2-uitstoot is hiermee de laagste in het segment.

Voor meer informatie houdt de website van Toyota in de gaten

Vrouw aan het Stuur testte de Toyota Camry:

vrouwaanhetstuur - Toyota Camry - voorkant (foto: HuubkPhoto.com)

Toyota Camry – voorkant (foto: HuubkPhoto.com)

“…Al met al, deze Toyota Camry is het meer dan waard om opgemerkt te worden. Een heerlijke auto, om in te rijden of in gereden te worden, met een uitstraling van hoge klasse! Zakelijk, succesvol, zuinig, comfortabel. Ik voel me echt een Wereld Vrouw…” 

Lees de volledige review

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register