f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur- Vernieuwingen. Autonieuws week #26
Het autonieuws van week #26 staat in het teken van de vernieuwingen. Vernieuwde jasjes, vernieuwde aandrijflijnen, etc. Het is duidelijk dat fabrikanten vooral inzetten op een lagere CO-2 uitstoot. Hybride systemen en verbeteringen in het elektrisch gemak voeren de boventoon. Komende week (1 juli) gaat ook de subsidieregeling voor elektrische auto’s van start.

Bovendien hebben we van de afgelopen maanden iets geleerd. Minder (benzine)auto’s op de weg, maakt de lucht de lucht meetbaar schoner. Deze subsidieregeling was al voor Corona aangekondigd. Met de kennis van nu wordt  dus het wel extra aantrekkelijk om te kiezen voor een elektrische auto. Meer weten over deze subsidieregeling? Lees dan het artikel: Fijne subsidie voor elektrische auto’s?

vrouwaanhetstuur - Autonieuws week #26

Octavia op aardgas én benzine

Octavia op benzine én aardgas

ŠKODA breidt de nieuwe OCTAVIA uit met de OCTAVIA G-TEC die ook rijdt op aardgas (CNG). De OCTAVIA G-TEC kan 500 kilometer rijden op een volle tank aardgas. Een 9 liter grote benzinetank zorgt voor mobiliteit in gebieden waar weinig aardgas tankstations zijn. De nieuwe OCTAVIA G-TEC is vanaf dit najaar in Nederland leverbaar. Meer informatie

vrouwaanhetstuur - Autonieuws week #26

Nauwkeurige actieradius berekeningen

Ford Mustang Mach-E verbetert nauwkeurigheid van actieradius  via cloudconnectiviteit

Onzekerheid over de actieradius maakt dat automobilisten twijfelen over de aanschaf van een elektrische auto. Ford begrijpt dat autobestuurders niet willen gokken waar en wanneer ze hun auto moeten opladen. Er is daarom een functie ontwikkelt die nauwkeuriger voorspelt hoeveel rijbereik de auto nog heeft. Deze functie wordt na verloop van tijd steeds preciezer.

Meer informatie

vrouwaanhetstuur - Autonieuws week #26Hyundai i10 ook in sportief kostuum

De nieuwe Hyundai i10 komt ook als N Line uitvoering op de markt. De i10 N Line is de vijfde Hyundai die een sportief kostuum krijgt aangemeten. Eerder al hees Hyundai de Hyundai i30 en de Hyundai Tucson in een speciale N Line outfit.

Meer informatie

vrouwaanhetstuur Autonieuws week #26

Toyota Yaris Business Plus

Toyota Yaris krijgt Business Plus uitvoering

De volledig nieuwe Toyota Yaris is nu ook te bestellen in de uitvoering Business Plus. Deze versie is gericht op zakelijke rijders. Het combineert een uitgebreide uitrusting met een extra gunstige fiscale waarde. Hierdoor blijft de bijtelling als de zakenauto ook privé gebruikt wordt, zo laag mogelijk. De Yaris arriveert komende zomer bij de Nederlandse dealers.

Meer informatie

vrouwaanhetstuur - Autonieuws week#26

VW Arteon

Vernieuwde Arteon en Arteon Shooting Brake

De Volkswagen Arteon is vernieuwd. Het design is verder verfijnd. Het interieur is helemaal nieuw. De Arteon krijgt nu ook plug-in hybride technologie. Een primeur is er voor de Arteon Shooting Brake. Deze maakt voor het eerst zijn opwachting. De progressieve Arteon-lijnvoering smelt hierbij samen met de ruimte van een estate. De nieuwe Arteon en Arteon Shooting Brake worden dit najaar op de markt verwacht.

Meer informatie

vrouwaanhetstuur_ Autonieuws week#26

Suzuki Vitara Smart Hybrid

Suzuki Vitara  en S Cross binnenkort ook als Hybride

Vanaf 1 juli is de Suzuki Vitara te bestellen met een hybride aandrijflijn. Ook de Suzuki S-Cross krijgt deze nieuwe efficiënte aandrijflijn erbij. Deze aanvulling komt bovenop de vernieuwingen die Suzuki eerder al doorvoerde op de Vitara.

Meer informatie

Jaguar I-Pace

De vernieuwde elektrische Jaguar I‑PACE is nu sneller op te laden. Bovendien heeft de elektrische Jaguar een nieuw, intuïtief te bedienen infotainment systeem. De I‑PACE is daarmee op alle fronten gebruiksvriendelijker. Dit maakt zowel het rijden als het bezitten van een elektrische auto eenvoudiger en prettiger dan ooit.

Meer informatie

Cupra Ateca ingrijpend vernieuwd

De CUPRA Ateca is ingrijpend vernieuwd en verder verfijnd. CUPRA’s power-SUV heeft een nog krachtiger design. De sportieve standaarduitrusting is verder uitgebreid. Zo heeft hij nu de nieuwste connectiviteits- en assistentiesystemen aan boord. Plus 300 pk sterke motor, standaard vierwielaandrijving en adaptieve onderstel regeling. Deze vernieuwingen maken de Ateca een SUV voor fijnproevers.

Lees meer

vrouwaanhetstuur Autonieuws week#26

Cupra Ateca

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register