f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur - Car x lifestyle. Autonieuws week #28
Car x Lifestyle. Is dat niet bijna 2 keer hetzelfde? Laatst kreeg Vrouw aan het Stuur een reactie op een review. “Allemaal lifestyle” was het commentaar. En ja daar heeft ie een punt. De auto die je rijdt, past bij de uitstraling die je zelf verkiest. Maar zo is het altijd wel geweest. Bij een 2CV-rijder ‘zie’ je ook een ander type mens voor je dan bij een oude DAF-rijder. Het praktische van A naar B, deden ze allemaal en doen ze nog steeds. Maar juist die kloppende lifestyle geeft ook sjeu aan je rit. In een Land Rover ervaar je toch net iets anders dan in een Fiat 500.

Ook de autofabrikanten zelf hebben ideeën over de lifestyle waar ze mee geassocieerd willen worden. De laatste tijd viel in de Vrouw aan het Stuur inbox dan ook een aantal persberichten op.  Horlogemakers, lampendesigners, Fashion en Voetbalclubs. Car x Lifestyle  – samenwerkingen te over.

Fiat 500 x meesterwerken (one-of)

Voor de introductie van de elektrische Fiat 500 zocht Fiat samenwerking met Bulgari, Armani en Kartel. Het resultaat: drie heel bijzondere meesterwerken als het gaat om aankleding en uitstraling. En Exclusief zou niet exclusief zijn als het productiemodellen betreft. Mocht het je lukken een van deze modellen aan te schaffen dan heb je ook echt een unieke Fiat 500. Weinig kans dus, maar oh wat zijn ze mooi! En het laat mooi zien hoe een auto ‘persoonlijker’ zou kunnen. Hopelijk sijpelt er wat van door in de productiemodellen. Ooit. Hieronder zie je het filmpje van de Fiat 500e x Bulgari. Klik hier voor alle beelden van de Fiat 500e x Armani en klik hier om de Fiat 500e x Kartel te bekijken.

Fiat 500e x Bulgari
DS x Paris Fashion Week

DS Automobiles is de officiële partner van de Paris Fashion Week® die deze zomer plaatsvindt. Het evenement – met in de hoofdrol de presentatie van de ‘Spring-Summer 21 Men’s Fashion’-collecties – is voor meer mensen toegankelijk dan ooit dankzij diverse online uitzendingen. DS Automobiles is van A tot Z betrokken en toont het werk van opkomende designers uit de modewereld, onder meer met een zeer exclusieve fotoshoot, genaamd ‘Un Autre Regard’ (‘Een ander perspectief’) door fotograaf Paul Franco…. De foto’s zijn terug te vinden op het officiële Instagram-account van DS Automobiles (@DS_Official)

(v.l.n.r.) Oliver Kahn,(FC Bayern München AG), Karl-Heinz Rummenigge, (FC Bayern München AG), en Hildegard Wortmann, (Audi).

Audi e-Tron x FC Bayern München

Audi heeft het contract met FC Bayern München verlengt tot 2029. De spelers en het management van de club zullen gaan rijden in elektrische Audi e-Trons. Behalve de e-trons zal Audi ook de laadpalen leveren. Daartoe komen 38 laadpunten op het trainingscomplex van de club. Eind deze zomer – net vóór de start van het nieuwe Bundesliga-seizoen – moeten de laadpalen er staan. Vanaf dat moment zullen de spelers van Bayern München in hun nieuwe Audi’s e-tron rijden. De eerste volledig elektrische SUV van het merk.

Meer weten

Cupra Formentor x FC Barcelona

De CUPRA Formentor is de allereerste official car van FC Barcelona. Volgens Wayne Griffiths, CEO van CUPRA, is het niet meer dan logisch dat de Formentor en FC Barcelona aan elkaar zijn gekoppeld. “Dit model is in Barcelona ontworpen en ontwikkeld, en loopt daar binnenkort ook van de productielijn. Barcelona is ​​de stad waar deze twee merken zijn geboren en van waaruit we de wereld willen inspireren. Die missie zal de wereldwijde bekendheid van de auto vergroten en ons verder brengen om van CUPRA een merk te maken dat autoliefhebbers aanspreekt.”

Lees verder

vrouwaanhetstuur - Autonieuws week#LAND ROVER x ELLIOT BROW: Horloge

Land Rover en horlogemaker Elliot Brown creëren een van ’s werelds sterkste horloges. Dit horloge is speciaal ontwikkeld voor een roeien-voor-het-goede doel Row GB challenge. Doel: geld ophalen voor Het Rode Kruis en OneOcean. Land Rover en Elliot Brow ondersteunen hierbij de vier jongens die deze 2000 mijl (3.218,7 kilometer) lange roeitocht onder extreme omstandigheden zullen afleggen. Het horloge is zo precies en zo robuust dat het geschikt is om de officiële tijdwaarneming op zich te nemen. Het hoogwaardige uurwerk zal ook worden toegevoegd van de Above and Beyond-collectie van Land Rover.

Meer informatie

Renault breidt het aanbod geëlektrificeerde modellen verder uit

De Renault Clio E-TECH Hybrid 140 komt op de markt. De Captur en Magane krijgen een plug-in model: Captur E-TECH Plug-in Hybrid 160 en Megane E-TECH Plug-in Hybrid 160. Met  deze drie verschillende modellen biedt Renault voor iedere behoefte een passende hybrideversie. Hiermee worden de voordelen van elektrificatie bereikbaar voor het grootst mogelijke publiek. In een tijd waarin klanten steeds meer praktische, slimme en weloverwogen keuzes maken. Natuurlijk blijven ook de 100% elektrische modellen van Renault op de markt: de ZOE, Twingo Z.E. en Kangoo Z.E. Ook hier geldt dus car x lifestyle is de juiste keuze.

Meer informatie

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post a Comment

You don't have permission to register