f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
Nieuw seizoen, nieuwe jas - autonieuws week #36 - vrouwaanhetstuur

Nieuw seizoen, nieuwe jas lijkt het motto van het autonieuws week #36. Stoerder, kleurrijker, eigenzinniger. En als je dan toch bezig bent, zijn sommige modellen ook meteen voorzien van meer comfort, of nieuwe aandrijflijnen. Of een algehele upgrade. De enige volledig nieuwe aankondiging is de Hyundai Tucson.

NIeuw seizoen, nieuwe jas 1) Compleet nieuwe Dacia Sandero, Sandero Stepway en Logan.

De nieuwe Sandero, Sandero Stepway en Logan hebben een compleet nieuw design. de nieuwe modellen ogen moderner, zijn beter uitgerust en nog veelzijdiger. De kenmerkende waarden van Dacia als eenvoud en betrouwbaarheid zijn bewaard gebleven. Ook de ongeëvenaard scherpe prijsstelling en bescheiden buitenafmetingen zijn behouden.

Bekijk de site van Dacia

Eerste blik in de VW ID.4

Het interieurontwerp van de ID.4 onderstreept het gevoel van ruimte. De ID.4 oogt vloeiend en licht, met een focus op maximale functionaliteit. Het dashboard lijkt te zweven. Het is dan ook niet gekoppeld aan de middenconsole, die een zelfstandig onderdeel vormt. Een groot, kantelbaar panoramadak van glas (tegen meerprijs leverbaar) biedt een onbelemmerd zicht op de hemel. Als het donker wordt, kan de achtergrondverlichting binnen het kleurenspectrum – dat 30 kleuren omvat – worden aangepast om opvallende accenten te zetten in het interieur van de auto.

Verder lezen (en vooral kijken)

Nieuw seizoen, nieuwe jas 2) Nieuwe Peugeot 5008 SUV

Met een gewaagde nieuwe stijl bepaalt de PEUGEOT 5008 SUV het design van morgen. Met een nieuw ontworpen front, nieuwe Full LED achterlichten, nieuwe carrosseriekleuren en het nieuwe ‘Black Pack’ optiepakket. De nieuwe 5008 (spreek uit als vijf duizend acht) is ontworpen om te excelleren als multifunctioneel metgezel voor alle dagelijkse uitdagingen. De 5008 SUV biedt standaard plaats aan zeven personen, zonder in te leveren op het gebied van rijplezier en comfort. (Vanaf eind december)

Meer informatie

Lees ook de Vrouw aan het Stuur review: Peugeot 5008: De charmante verleider

Onthulling Hyundai Tucson: 15 september

Hyundai heeft de eerste beelden vrijgegeven van de volledig nieuwe Tucson. Hoogtepunten in het design zijn onder meer de nieuwste generatie dagrijverlichting van Hyundai. Ook de cockpit met een tweeledige opzet voor een intuïtieve bediening en een hightech beleving springt in het oog. De vrijgegeven beelden geven tegelijkertijd een eerste indruk van de innovatieve features. De foto’s zijn de opmaat naar de wereldpremière van de nieuwe Hyundai Tucson.

Interesse? Volg dan dan de live stream op 15 september aanstaande om 02.30 uur centraal Europese tijd.

Nieuw seizoen, nieuwe jas 3) Mercedes S-Klasse: Best verkochte luxe limousine nog verder verbeterd

Moderne luxe is naar een hoger plan getild in het interieur van de S-Klasse. De designers hebben een feel good sfeer gecreëerd. Het loungekarakter kenmerkt zich door elegantie, een hoog kwaliteitsniveau en een ruimtelijke uitstraling. Een bijzonder hoogtepunt is het dashboard met zijn moderne oppervlak design en ergonomische displayopstelling.

“De nieuwe S-Klasse is de belichaming van onze claim om de beste auto ter wereld te produceren.” Aldus Markus Schäfer, lid van de raad van bestuur . “In dit model gaat de ultieme luxe ervaring hand in hand met maximale veiligheid en het hoogst mogelijke comfortniveau.”

Verder lezen

Nieuw seizoen, nieuwe jas 4): Vernieuwde Hyundai Kona

Hyundai introduceert de vernieuwde KONA (benzine en hybride) en de geheel nieuwe Hyundai KONA N Line. De populaire vijfdeurs‑SUV in het B‑segment is op tal van fronten aangepast. Een herzien front tilt de dynamische uitstraling van de Hyundai KONA naar een nog hoger plan. De verder verbeterde line‑up motoren biedt zowel sportieve prestaties als maximale efficiëntie voor een zo laag mogelijk verbruik. Upgrades op het gebied van connectiviteit en gebruiksgemak maken de vernieuwde KONA nog aantrekkelijker.

Houd de site in de gaten

Interesse in de Hyundai Kona electric? Lees dan de Vrouw aan het Stuur review: Hyundai Kona Electric: Uitnodiging om te genieten

510 elektrische kilometers in ŠKODA ENYAQ iV

Met de gloednieuwe ENYAQ iV zet ŠKODA de volgende stap in de uitvoering van zijn e-mobilitystrategie. De volledig elektrische SUV is gebouwd op het modulaire MEB-platform voor elektrische auto’s van de Volkswagen Group. De ŠKODA ENYAQ iV biedt keuze uit achter- of vierwielaandrijving. De actieradius varieert afhankelijk van het model van 340 tot 510 km volgens de WLTP-cyclus. Perfect geschikt voor wie dagelijks langere afstanden elektrisch wil rijden.

Verder lezen

Nieuw seizoen, nieuwe jas 5) Vernieuwde Swift.

De populaire hatchback van Suzuki krijgt een nog zuinigere Smart Hybrid-aandrijflijn, een completere standaarduitrusting en een uitgebreider pakket aan veiligheidssystemen.

Het gemiddelde brandstofverbruik is 4,9 liter op 100 kilometer (WLTP) en een CO2-uitstoot van 111 gram per kilometer. Hiermee is de Swift nog zuiniger en schoner dan voorheen.

Meer informatie

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post a Comment

You don't have permission to register