f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur - Ford wordt steeds persoonlijker - exterieur 2
De meeste bestuurders leren hun auto’s net zo goed kennen als hun partners. Maar hoe goed kent onze auto ons? Hoe zou het zijn als auto zou fungeren als rijdende VA. Door je een aanwijzing te geven dat je hebt afgesproken om iemand te bellen. Of door je te vragen of je wilt stoppen bij je geliefde koffietent. Of alvast de navigatie naar de supermarkt in te stellen.
Ford wordt steeds persoonlijker

Het nieuwe SYNC systeem van Ford leert dankzij innovatieve machine-learning technologie van het gedrag van de bestuurder. Hierdoor is het in staat om slimme suggesties te doen.

Als eerste in de Ford Mustang Mach-E

Het nvrouwaanhetstuur - Ford wordt steeds persoonlijker - dashieuwe systeem debuteert in de volledig elektrische Mustang Mach-E. Het combineert spraakherkenning, internetzoekresultaten en machine learning-intelligentie. Dit levert de informatie op om aanbevelingen te doen op basis van eerdere ritten. De volgende generatie SYNC is ontworpen om de mensgerichte filosofie van Ford naar de voorgrond te laten komen in de rijervaring.

Persoonlijke touch

Het nieuwe systeem stelt de gebruiker in staat om meer dan 80 voertuiginstellingen aan te passen. Van cabinetemperatuur en stoelpositie tot sfeerverlichting. Zodoende ontstaat een zeer persoonlijke beleving in de auto. Het systeem kan zelfs individuele bestuurders herkennen aan hun smartphone of sleutelhanger. De auto past alle gewenste instellingen toe terwijl de bestuurder de auto nadert. Zodoende geniet elk familielid onmiddellijk van een eigen unieke interieur-, rij- en entertainmentervaring.

Ready, set-up, go!

vrouwaanhetstuur - Ford wordt steeds persoonlijker - op afstandMet de Mustang Mach-E kunnen eigenaren dankzij Remote Vehicle Setup hun nieuwe voertuig voorafgaand aan aflevering configureren. Zo kun je gemakkelijk een persoonlijk profiel aanmaken, compleet met foto of avatar. Het is mogelijk om favoriete instellingen en veel bezochte locaties zoals een supermarkt of werk op te slaan. Of natuurlijk je favoriete laadstations in de buurt te selecteren.

Persoonlijke verbinding

“We willen ervoor zorgen dat het bezit van een Mustang Mach-E de meest persoonlijke, meest online verbonden ervaring is die mogelijk is.” Aldus Jan Schroll, Connectivity Manager bij Ford Europa. “De volgende generatie SYNC is de slimste versie tot nu toe. Bovendien zal steeds slimmer worden naarmate je langer eigenaar bent van jouw auto. Het is ontworpen om te weten wat je nodig hebt – en wanneer – zodat je gewoon achterover kunt leunen en van de rit kunt genieten.”

Speciaal algoritme

Het systeem maakt gebruik van een machine learning algoritme. Hierdoor leert het systeem de gewoonten van bestuurders steeds beter te begrijpen. Elke vrijdag naar de sportschool? Bel je naar huis op de terugweg van je werk? Het SYNC-systeem herkent de routines van elke eigenaar. Zo kan het op het juiste moment de juiste navigatie- en communicatiesuggesties doen. De bestuurder kan zich hierdoor beter op de weg blijven concentreren.

Frod wordt steeds persoonlijker! And I like it!
vrouwaanhetstuur Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

De Ford Mustang Mach-E belooft een zeer begeerlijke auto te worden. Lees ook de eerdere aankondiging op vrouw aan het stuur. Als je in deze auto ook nog je stoelbekleding zelf kunt ontwerpen dan snapt Ford precies dat we meer eigenheid een stuk interessanter vinden.

Meer informatie via de site van Ford

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register