f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur - 1 jaar Vrouw aan het Stuur
Autonieuws – Catch up: Van Harte! Na een lange zomer met te veel ‘mama’-tijd, is nu het moment om even bij te kletsen. Dus een post met de highlights van het autonieuws uit de maand augustus. Een rondje door mijn inbox maakt duidelijk dat er veel te vieren valt. Seat is 70, Skoda is 125 jaar geworden en Peugeot nodigt ons uit om binnenkort haar 210-jarig jubileum mee te vieren. Van harte gefeliciteerd met al deze mooie autogeboortedagen!
Autonieuws – Catch up: Van Harte! PEUGEOT bestaat in 2020 maar liefst 210 jaar!

Om stil te staan bij dit bijzondere jubileum, start het Franse merk op 26 september 2020 met de officiële vieringen van 210 jaar lef, passie en innovatie. De PEUGEOT-familie was meer dan twee eeuwen geleden betrokken bij de moderevolutie in de negentiende eeuw – met het staaldraad in de hoepelrokken – en daarna bij de mobiliteitsrevolutie met fietsen en auto’s. Het is een merk dat gevormd is door creatievelingen, engineers en designers, die al meer dan twee eeuwen de normen van mobiliteit vernieuwen en naar een hoger plan tillen. Dankzij deze alliantie van mannen en vrouwen is PEUGEOT nooit gestopt met zichzelf opnieuw uit te vinden. Sterker nog: PEUGEOT is door de jaren heen steeds sterker geworden en kijkt vol nieuwe ideeën richting de toekomst.

Speciaal voor de fans:
  • 2 digitale evenementen  op 24 en 26 september.
  • De toegang voor het Musée de l’Aventure PEUGEOT in Sochaux is van 1 september t/m 31 oktober vastgesteld op € 1,-.
  • PEUGEOT Lifestyle-producten speciaal voor Lion-fans, komen eind september op de markt.
Ford Ranger Raptor speciaal voor Nederland

vrouwaanhetstuur - autonieuws catch up - Ford Range RaptorDe Range Raptor wordt wereldwijd uitsluitend geleverd als 4-deurs Crew Cab. Om te voldoen aan de Nederlandse vereisten voor een bedrijfswagen op grijs kenteken bouwt Ford de Raptor speciaal voor onze markt om. De achterbank gaat eruit. Een unieke Raptor tussenwand met rooster er. De vlakke laadvloer  wordt vlak. En een Polyester glasslook-paneel vervangt de linker achterruit. Om die extra ruimte maximaal te benutten komt Ford Bedrijfswagens met twee tailormade interieurpakketten. De Lifestyle editie is er voor ondernemers die in het weekend op pad gaan om bijvoorbeeld te kiten of te mountainbiken. De Artisan editie richt zich op ondernemers die vooral op zoek zijn naar een functionele inrichting voor het vervoeren van gereedschappen.

Interesse? Lees verder

Autonieuws – Catch up: Van Harte! 70 jaar SEAT

vrouwaanhetstuur - autonieuws catch up - SeatTijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in 1992 in Barcelona plaatsvonden, begeleidde een unieke, elektrische SEAT Toledo de olympische vlam op zijn laatste traject naar de openingsceremonie. Deze eerste elektrische SEAT beschikte over 16 loodaccu’s die het mogelijk maakten om 55 kilometer te rijden in een stedelijke omgeving.  2020 gaat weliswaar niet de geschiedenisboeken in als een Olympisch jaar, maar SEAT viert wél zijn 70e verjaardag. Deze mijlpaal is een mooi moment om nog eens terug te kijken naar 16 bijzondere modellen uit de grote Heritage Collection van het merk.

Bekijk hier de hoogtepunten uit 70 jaar SEAT

 

Citroën versterkt het aanbod van de C1.

Met ingang van modeljaar 2020 is de basisuitvoering ‘Live’ optioneel leverbaar met een uitgebreider audiosysteem. Voor een (kleine) meerprijs  biedt het systeem DAB+ digitale radio, Bluetooth-connectie voor handsfree telefoneren en audiostreaming, vier luidsprekers, stuurwielbediening én een usb- en aux-aansluiting. Er is keuze uit een 3-deurs en 5-deurs model. Ook kun je kiezen voor een open dak. De Citroen is bovendien lekker vrolijk te stylen.

Neem een kijkje

 Nieuwe Volkswagens krijgen langere garantie, DAB+, nieuw infotainmentsysteem

vrouwaanhetstuur - autonieuws catch up - VolkswagenVolkswagen gaat het nieuwe modeljaar in met belangrijke updates. Zo krijgen alle nieuwe benzine- en dieselmodellen nu standaard vier jaar garantie en uitgebreide mobiliteitsservice mee. Ander belangrijk nieuws is de nieuwe generatie infotainmentsystemen met nog meer features, waaronder We Connect. Daarnaast is vanaf nu DAB+ standaard op het hele gamma, van up! tot Touareg.

Meer informatie

Interview met de makeres van “Vlaggenschip” Lexus LC 500
vrouwaanhetstuur - autonieuws catch up - Lexus

Lexus LC 500

Wat is er nodig om ‘de mooiste cabriolet ter wereld’ te maken? Lexus heeft zich laten inspireren door de nautische vormen van luxe jachten.Het resultaat is de Lexus LC 500 Regatta Edition.

Lees hier het interview met de makers

Audi A3 Limousine

De nieuwe Audi A3 Limousine is gearriveerd in Nederland. De nieuwste variant van het succesmodel van Audi is dynamischer dan ooit Hij biedt nu meer ruimte en is voorzien van de nieuwste generatie infotainmentsystemen. Deze vernieuwde A3 Limousine is ook als zeer aantrekkelijke Business en S edition verkrijgbaar.

Lees verder

Vernieuwde KIA STONIC ook als mild hybride

vrouwaanhetstuur - Autonieuws Catchup - Kia StonicKia heeft de Stonic vernieuwd. Deze compacte crossover krijgt nieuwe veiligheidssystemen. Er zijn nog meer personaliseringsmogelijkheden. De Stonic is voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van infotainment en connectiviteit. Bovendien komt er een versie beschikbaar met 48V mild-hybridtechnologie in combinatie met een benzinemotor én de intelligente ‘clutch-by wire’ handbak. De vernieuwde Stonic arriveert medio september bij de Nederlandse Kia-dealers.

Meer informatie

Autonieuws – Catch up: Van Harte! 125 jaar ŠKODA AUTO

vrouwaanhetstuur - autonieuws catch up - skodaŠKODA AUTO viert haar 125 jarige bestaan met een konvooi van 12 van haar belangrijkste modellen. De selectie bestaat onder meer uit de L&K Voiturette A, de eerste auto van het merk uit 1905. Ook de gecamoufleerde ŠKODA ENYAQ iV is in het konvooi te zien De nieuwe elektrische SUV wordt later dit jaar officieel gepresenteerd. Daarmee luidt ŠKODA het begin in van een nieuw tijdperk.

Meer zien en lezen

Tot zover deze Autonieuws – Catch up: Van Harte!

Meer korte autonieuws berichten lezen? Vind je het wel handig om even snel te scannen of jouw favoriete merk nieuws heeft. Bekijk dan ook eerdere overzichten:

Car x lifestyle. Autonieuws week #28

Doorbraak elektrische auto. Autonieuws week #27

Vernieuwingen. Autonieuws week #26

Van oude sterren tot nieuwe glansrollen: Nieuws Week #25

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post a Comment

You don't have permission to register