f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
Ford Puma breidt uit met hybride variant
Ford Puma breidt uit met mild hybride variant. De compacte cross-over combineert nieuwe looks met krachtige prestaties, extra luxe en een gunstig brandstofverbruik.

Ford kondigde eerder al aan dat in 2020 elk model een geëlektrificeerde variant zal krijgen. De Puma is het eerste model met de nieuwe mild hybride aandrijftechniek van Ford.

Ford Puma EcoBoost Hybrid  biedt keuze uit een vermogen van 92 kW (125 pk) of114 kW (155 pk). Het mild hybride systeem bepaalt zelf wanneer de batterij bijlaadt of wanneer het de opgeslagen energie benut.

De nieuwe Ford Puma opent een nieuw hoofdstuk in de ontwerpstijl van Ford. Zo springen bijvoorbeeld de opvallende koplampen en krachtige lijnen direct in het oog. De SUV-proporties zorgen voor een ruime bodemspeling en een hoge zitpositie. De bagageruimte biedt met een inhoud van 456 liter opvallend veel ruimte .

Rijassistenties zorgen voor extra veiligheid tijdens het rijden. Zo zorgen Adaptive Cruise Control met Stop & Go, Snelheidsbordenherkenning en Rijnbaanassistent voor een ontspannen rit. Het ‘Local Hazard’ Informatie-systeem geeft een vooruitblik op komende gevaren op de weg.

Ford Puma valt in de smaak

De Ford Puma is een van de genomineerde finalisten voor de titel Car of the Year.  Begin maart wordt bekend gemaakt welke auto met deze titel naar huis gaat.  Dat het publiek de Puma waardeert wordt duidelijk met een rondje over Twitter.  zo lees je dat de Puma: “Sexy, praktisch en leuk om te sturen” is. Een ander glundert: “De definitie van schoonheid” . Om maar een paar voorbeelden te noemen. Ford zegt er zelf over dat de Puma een SUV uitstraling, mildhybride efficientie en innovatieve bagageruimte samen komt.

Dat maakt wel heel nieuwsgierig. Gelukkig staat de testauto binnenkort klaar voor Vrouw aan het stuur. I’ll keep you posted.

Meer informatie via Ford.nl

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post a Comment

You don't have permission to register