f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
No weather information available
vrouwaanhetstuur - persfoto T-Roc Cabrio
De T-Roc Cabrio combineert de eigenschappen van een SUV met de vrijheid van rijden in een cabriolet. De softtop is in nog geen 10 seconden elektrisch te openen, ook tijdens het rijden bij snelheden tot 30 km/u. Dus als het even kan: Gooi je haar los, kap open kap open en toeren maar!

De cabriolet is voorzien van razendsnel uitklapbare rolbeugels die bij een (dreigend) ongeval bescherming bieden aan de achterpassagiers. Volkswagen heeft ook aan muziekliefhebbers gedacht. Speciaal voor de T-Roc Cabrio is een BeatsAudio soundsystem leverbaar. Dit zorgt voor een perfecte audio-ervaring met de kap open én dicht.

T-Roc Cabrio Style

De Style is standaard onder meer voorzien van airco, Rijbaan assistent, Adaptieve Cruise Control, Parkeer Afstandscontrole vóór en achter. Bovendien zit er een Front Assist op, automatische koplampverlichting, een regensensor. In het middenconsole bevindt zich het multimediasysteem ‘Composition Colour’ met een 16,5 cm kleuren touchscreen in de middenconsole. De luxe Style heeft 17-inch lichtmetalen ‘Mayfield’ velgen. De Style is leverbaar met twee verschillende benzinemotoren: een 115pk sterke 1.0 TSI met een handgeschakelde zesbak. Of een 150 pk sterke 1.5 TSI met zeventraps DSG-automaat

T-Roc Cabrio R-Line

De R-Line biedt niet alleen sportieve looks, maar ook een nóg rijkere standaarduitrusting. Van buiten onderscheidt hij zich met R-Line bumpers en dorpels in carrosseriekleur en LED koplampverlichting. Van binnen vallen niet alleen de Sport-comfortstoelen en het sportstuurwiel in R-Line design op. Ook de Climatronic airconditioning, het Active Info Display en een navigatie- en multimediasysteem met 20,3 cm kleuren touchscreen vallen op. Hij biedt een extra sportieve rijervaring met zijn sportonderstel, rijprofielen en progressieve stuurhandling. De R-Line staat op 17-inch ‘Kulmbach’ lichtmetalen velgen. De sportieve R-line wordt standaard geleverd als 1.5 TSI DSG. De sportieve R-Line

vrouwaanhetstuur - persfoto T-Roc Cabrio - interieur
Meer informatie

Klik hier om de T-Roc Cabrio te configureren in de Volkswagen Configurator. Wie op de hoogte wil blijven van de nieuwe Volkswagen T-Roc Cabrio kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

vrouw aan het stuur - carMeer weten over Rij-assistenties

Ben je nog niet zo thuis in de wereld van de rij-assistenties? Je bent niet de enige. Vrouw aan het stuur zoekt het voor je uit en bouwt onder de rubriek ‘Tech Termen’ een dossier op. Zo kun je altijd zelf bekijken waar het eigenlijk over gaat.

Lees de eerste aflevering: Rij-assistentie: snelweg

Op de hoogte blijven? Meepraten?

Uitgenodigd worden voor een Vrouw aan het Stuur Vodcast?

Abonneer je dan op de Vrouw aan het Stuur VIP-Mail

Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register